Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Citat: šajzika  u Veljača 27, 2016, 18:05:36
Mal sam se ubucio
Ak budem na slici, ispod 125 kg nisam
125, slabo lega slabo  :stripii: :rofl2:

mossi

pajdo77

I ovdje će biti tako po prognozama

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

¸Ajmo Šajzi,sreća prati hrabre. Slike onih 80+ očekujem popodne.

Mario sg

Sutra konačno slobodan dan a i najavljuju ok vrijeme tako da ode iskoristit situaciju. Sava ogromna,izlila iz korita, ušla voda u koje kakve kanale i u blizini teren skoro identičan kao u  drugom dijelu videa. Ponukan viđenim idem oprobat malo sreću , a i sigurno me brkica baš tu čeka  :stripii:

www.youtube.com/watch?v=RNTRm2jRmRo

šajzika

Jel ide ko sta na vodu ? niko nist ne prica, opca depresija tj. apatija vlada  :rofl2:
voda ladna nemos na bjelu  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sam da malo zatopli pa ćemo malo na brku  :ok:

No

Citat: šajzika  u Ožujak 13, 2016, 09:52:28
Jel ide ko sta na vodu ? niko nist ne prica, opca depresija tj. apatija vlada  :rofl2:
voda ladna nemos na bjelu  :stripii:

Ne znam kako je kod vas, al Sava,to više nije vodostaj. To je poplava.
Već  više od mjesec dana ne mogu doć do sela u kojem pecam.
A da mi fali.
Ne da mi fali nego imam osjećaj kao da sto godina nisam bio.Jutro.
Jutro na vodi.
Fali mi jutro,fali mi podne,fali mi veče.
Fali mi sve,a najviše ta voda što beskonačno teče.
U ovo doba na visokoj vodi igram se sa bucovima.
Pošto godinu dana nisam zabacio s obale,sanjam kako ložim vatru,sjedim u stolici i čekam soma na glistu.Nisam dugo ,zaželio sam se.
Jučer sam bio u Šibeniku.Išao sam odat poslijednju počast jednoj krasnoj ženi,koja je svojim životom svjedočila jednostavnost života i ljubav prema njemu u onoj najjednostavnijoj formi.Dodirnula me nekad davno svojom dobrotom i s ponosom sam otišao nad tim grobom u tišini svoje duše reći- hvala.
U povratku s puta prolazim kraj novske i gledam vodu do autoputa.
Osjećaj.
Kao da sam  komad željeza koji je  prošao kraj magneta.Prolazim i odlazim a nešto me vuče da gledam to poplavljeno polje i šikaru.
Kao da sam prošao kraj rodnog mjesta.Čamac mi je" tamo negdje "-pleše na vodi.
Na straži.Čeka.
Nadam se da će kiše konačno prestat i da ću moć u ovoj temi napisat- idem na pecanje.

dac

Ovako nešto ti fali,vjeruj i meni...ali doći će i taj dan...!

ibro dirka

Žorž

Mario sg

No  :hi: sve što si napisao stoji a pogotovo ova igranka sa bucovima. I kod mene u ovo doba poćinju da jure ako je kolko tolko normalan vodostaj u pitanju.A ako mi išta fali onda mi fali pecanje bucova. Računam si ako Sava u narednih 2 dana krene padat da bi se za 1,5 do 2 tjedna moglo oitć a do tad samo tuga. :BangHead:

DIDAPATAK

..sutra..Z.Luka..slanina,luk,pivo,gliste,kokice na Promenadi  :icon_thumright:..i možda koja babuška  :stripii:
.. :baba: