Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

TopMix

..sutra..luka..slanina,luk,pivo,gliste,kokice...
Kolega Dida, ja bi pored toga sto si naveo poneo i ... luka. Ide brate uz pivo i slaninu   :icon_thumright: 

dac

Dida je vjerovatno mislio na zimsku luku u Osijeku...luka za čamce.   :takoje:   :stripii:

DIDAPATAK

..ispravio sam post  :icon_thumright:..a luk jedem i uz sarmu  :stripii:
.. :baba:

TopMix

Nista mi ne govori... Svaki dan za rucak, bez obzira sta ima, na stolu mora biti pivkan i luk. Od malih nogu sam ovisnik na tu kombinaciju... kako i zasto, pojma nemam, al ne mogu bez toga! Da ne spominjem klopu kad je spremam za celodnevno pecanje,.. tako da... potpuno te razumem   :icon_thumright:

mlb

Sutra konačno malo na vodu , kažu da će biti lijep dan!!  :ok: Jedino što mi je sidraš na putu pa ću morati rakijati bez njega  :laughing7: :laughing7:

maverick

Nije...slobodan je...ali kontam da te odhebao  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Dada ja za bugarsku a vi kuda hocete
nakon rucka stoka soferska ide rmbat a vi se zezajte. Treba odradit camac i motor :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mlb

samo čekam da ga sretnem na vodi negdje a on kao na putu  :stripii: :stripii:

maverick

A planirao je ići sutra ali sad vjerojatno nece  :stripii: ako budes na dravi...navrati na rakiju do flosa
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

još nisam na čisto gdje ću , dali dunav ili drava  :dontknow:

šajzika

Da , planirao sam ici sutra.
Ako bude kako je vakula reko toplo , zagrijati ce se voda , krenuti ce bajin i som te cu se zabavljati na Dunavu ali iduci vikend :stripii:

mlb se opametio i mislim da nece vise dolazit gore na dravu :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mlb

ma idem prvenstveno malo raditi sonarom neke testove riba je u zadnjem planu , ako budem išao na dunav eventualno potražiti brku  :ok:

šajzika

Sad cu i ja jos malo sa svojim lowrance 7 ti. Mal istestiram ribu :stripii:
Audentes fortuna iuvat

mlb

vidim ja da ću morati u potragu za novim kompanjonom , otpilio me ko suvu granu  :crybaby2:

šajzika

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

naj me hebat, jos uvjek ti je krivo sto te mariohr odhebo , svaki puta mi kukas kak ti fali  :glasses9:
tebe mal mal pa neko otpili  :stripii: :stripii: :stripii:
Audentes fortuna iuvat