Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..sram ga bilo ...trebalo bi ga u perkelt za kaznu  :stripii:
..daj sliku krivca..
.. :baba:

maverick

Nema slika... :wave: šajzika je opasan s vađenjem koordinata  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Uvjek sam ja najgori.

Poslano sa mog Blade III koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ovim putem mole se svi forumaši da se danas što manje voze osobnim automobilima,biciklima,te ne prelaze prugu,biciklisti neka povade slušalice iz ušiju kada se voze a pješaci neka pješaće samo u parku,na pješački ni čut. Naime jutros sam bio od 6-8 sati pred kućom i upecao jednog solidnog jeza pa bi moglo bit nekog cirkusa zbog toga. Voda je brza pa plovak odnese za kratko vrijeme do Bogojeva a i voda nikako da ugrije za ovo doba godine. Par rauba u obali i meni to jedno pecanje za dva sata. :hi:

nekinho

Pajdo pa šta uradi to... pomor ribe na Dravi!!!
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

pajdo77

Bem ti miša maloga jesi vidio? Kad mi je zapecalo i to na moje vlastite mamce a ja motaj vamo-motaj tamo,borba je to :rofl2:. Bila je to riba blizu pola kile,već sam se mislio odsenkovat pa nek vuče čamac dok se ne umori :stripii:. Muka mi bila što je bilo rano pa nikog živog na Dravi da se malo *určim :laughing7: i da napomenem riba je naravno puštena,doće ona za dvije godine da se opet malo hrvamo :hello2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pa i red je da mi bar u dva sata jednom zapeca,možda bi i ćešće da sam ne muljam neke svoje mamce :stripii:. Sav sam od nekog tjesta,griza i kojekakvih aroma kakaa i vanilije. Što je interesantno uvjek mi drugačije ispadne a isto trpam :rofl2:. Mora da mi ovi sa plinom prćkaju pa pojačaju vatru na plameniku :baba:

TonyC

Citat: pajdo77  u Svibanj 10, 2016, 10:40:12
Bem ti miša maloga jesi vidio? Kad mi je zapecalo i to na moje vlastite mamce a ja motaj vamo-motaj tamo,borba je to :rofl2:. Bila je to riba blizu pola kile,već sam se mislio odsenkovat pa nek vuče čamac dok se ne umori :stripii:. Muka mi bila što je bilo rano pa nikog živog na Dravi da se malo *určim :laughing7: i da napomenem riba je naravno puštena,doće ona za dvije godine da se opet malo hrvamo :hello2:

pajdo77

Bio malo pred kućom iz čamca na plovak,nahranio i odma dobio deveriku ko lopata i to rudarska :takoje:,zatim jednog jeza manjeg i onda se digo vjetar(rekli da neće) i gotovo pecanje bar za dopodne. :hi:

nekinho

Voda raste, Drava je na 80cm, sad će ju i Dunav štopati par dana...ekipa i Pajdo kakva su iskustva pecanja na takvoj vodi kad je Drava oko 100cm ili više???

maverick

Svaki porast dunava, pogotovo ovaj nagli je odličan za riblji fond u Dravi...kad je porast iz niže vode...onda su bolji donji kilometri...samo tad dobijemo usporenu vodu pa često riba zna ostati u samoj rini i ne prilaziti obali...ali nije pravilo ...ovo su neka moja zapažanja

pajdo77

Sad se peca bjela riba jer je sve ostalo u lovostaju. Naći mirniji protok,dobro u startu nahraniti i puštati na plovak po dnu ili fider.

mossi

Tako mi i treba kad spominjem Pajdu pred pecanje ..  :uf:
Bio i više od 90 minuta  :icon_thumright: uhvatio šipak!  :rofl2: :stripii:

Pokidao 4-5 my precious silikonaca al džabe. ni kvrca.
Promenio 3 mesta!  :clap2: :icon_scratch: :stripii:

Sledeći put ne spominjem Pajdu, a i da me  :red_indian: ne urekne.  :ok:

:occasion14:

pajdo77

Tri sata vitlo ko diklić na plovak i dobio jednu tužnu mrenu sklonu suicidu,tuga bol i jad je ova Drava. Rauba nisam vidio