Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

vedro

Citat: alex7777  u Travanj 25, 2016, 11:07:52
inace nepecam sarana ali zar nije lovostaj iskljucivo na vretenca?? il nisam dobro upucen  :sha:
E moj alex i ti si mi ribolovac :BangHead: :stripii:
Nemoj se ljutiti :hi:

marinela

Varaždinci su se prošli tjedan u Aljmašu fino napecali šarana,dan i noć su bili na vodi
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

alex7777

Citat: vedro  u Travanj 25, 2016, 19:56:06
Citat: alex7777  u Travanj 25, 2016, 11:07:52
inace nepecam sarana ali zar nije lovostaj iskljucivo na vretenca?? il nisam dobro upucen  :sha:
E moj alex i ti si mi ribolovac :BangHead: :stripii:
Nemoj se ljutiti :hi:
e moj vedro a zasto bi se ja zabavljo sa saranom kad ga nikad nepecam jbg nemoj ti krivo razumit al lovostaj je na VRETENCA pa ga ti gledaj  :toothy9:

pajdo77

Danas sam napravio boltušku i sutra ako vrijeme dozvoli odoh kod čamca malo vijati bjelu ili kedere. Dosta je zbog vremena sjedenja pred televizorom.

pajdo77

Bio jedno dva i pol sata na Dravi,kederi krenuli kad je malo ugrijalo a oni koji su pecali plovkom na puštanje ništa,raub niti jedan vidio nisam. Treba ta voda malo ugrijat da bi se bjela malo digla ali kakvo nam je vrijeme još ćemo se načekati.

pajdo77

Gledam grafikon na hidro infu što se tiče vodostaja i sad što naraste-naraste a za vikend bi već trebala biti u opadanju. Zamutila+lagano opadanje=dobri uvjeti za pecanje preko vikendapa počnite oštriti udice. Jedino ne znam šta osim bjele pecati kad je sve u lovostaju. Umalo zaboravih,valjda će se vrijeme napokon stabilizirati jer badava idealni uvjeti na vodi ako kiša pada ko zadnjih pola godine.

pajdo77

Bio malo do čamca pa jedno sat vremena plovkario. Jedan jez na moju kućnu kemiju pa se vi smatrajte.

mossi

Obišao čamac - suv!  :hello2:

Pre toga pogledao Nadala i Mareja i imam vremena do Novaka i Nishikorija...

Dva za 20 minuta sve zajedno na vodi 45 minuta: ( moja guma dekor keder )  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Sutra vikendaja košenja dva fudbalska igrališta i smudj za ručak.  :takoje: :ok:

Kilaši, jedan 1,2 drugi 1kg

šajzika

Svaka cast i na gumama i brzinskom ulovu.
Koji ti je to
Dekor keder

Poslano sa mog Blade III koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

mossi

šajzika

Audentes fortuna iuvat

mossi

pajdo77

Jesam ja rekao da tamni dekori sigurno dobijaju? Jesam. Slušajte mene i daleko ćete dogurati :stripii:

nekinho

Bio danas na prije desetak dana otvorenom ribnjaku, odnosno pecalištu Baranja, nedaleko Kormorana... Dan odličan za biti u prirodi, nije bio prevruć niti sunčan, a rezultat idealan. Dva komada ribnjačarska maloljuskava. Jedan veći 2,200kg, a drugi manji 1,600kg. Slike u galeriji.

pajdo77

Daj napiši jel su te maltretirali pastati? Pisalo je da su ih tamo nabacali ajme :uf: