Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

hrvojeOS, feco, Isa i 4 Gosti pregledava ovu temu.

miha

Citat: ps  u Svibanj 29, 2016, 20:17:26
Danas sam bio na bizovačkom bajeru, dva štapa su bila u vodi, iako nitko nije previše obračao pažnju na njih :stripii:bilo nas je desetak, roštilj, kotlovina i tako to, sve uredno pokošeno, ako netko traži mjesto za izaći s društvom na roštiljanje, moje tople prepruke :thumbsup:
naše zatvorene vode su izgleda zato i stvorene ..roštilj ,nogomet ,zajebancija.... što se tiče ribolova to je zaborav .... :sha:

ibro dirka

Bio od 18:30 do 21:30 na starom darežljivom mjestu. Na žalost moju, sreću njegovu nije se dobro zakačio samo sam vidio izdaleka kako se izvalio van i zatrzao i ispade voblika...

šajzika

Mene zanimaju vijesti ekipe s dunava

Poslano sa mog X6 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

rj

bio jučer sa kolegom 4 kom. sve 1,200-1,500 kg jedan dobar ušao u kladu i pokidao predvez ...puno želje...puno seljenja ...puno posla na kraju nešto se izčačkalo
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

No

Bio sam od ponedjeljka do danas.
Lovili smo nešto smuđeva.Bilo za pojest.
Pekao nam jedan domaći čovjek prase,htio nas počastit. Sasvim je uspio.
Sinoć dobijem bucova.Noć.
Pružim ruku da ga otkačim i pustim.On se ritne i zadnja trokuka na vobleru zabije mi se između palca i kažiprsta. Vau
Bemti sranje za tren. Nekako štap ostavim u zagrljaj podlaktice lijeve ruke i istom tom rukom zgrabim bucova da ga smirim.On se trza. Bori se za život.
Situacija iznenađujuća,glupa i bolna u isto vrijeme,al stvarna.
Spustim bucova nekako među koljena i lijevom rukom pokušavam ga oslobodit trokuke.Ne ide. Dešnjak sam i lijeva mi nije jača strana.Ne vidim dobro noć je.
Baterija u desnom džepu hlača. Ljudi,kako je teško sjedit na stolici držat tu jadnu ribu među koljenima, dok ona ima jednu trokuku voblera u ustima a druga u mojoj ruci i pritom vadit lijevom rukom bateriju iz desnog džepa hlača. Užas.
Uvijam se kao Koperfild. Nekako uspijem izvadit tu bateriju,stavim je pod bradu i stisnem.
Ni sad sam ne znam kako sam onog jadnika oslobodio trokuke  i bacio u vodu al znam da mi je drugi jadnik ostao na brizi s nešto malo bola.
Sad je već sve bilo lakše,mada ne i jednostavno.
Vadim iz kutije klješta i pokušavam presjeć krak trokuke. Ne ide.
Uzmem kombinirke pokušavam stisnut kontrakuku.Ne ide.Vrat mi se već koči od stiskanja baterije.
Pomišljam da odsječem špagu , upalim motor i  odem do kolibe zamolit kolegu da mi to skine.Međutim on spava , uz to zajebavat će me.Uzimam ponovo ona mala kliješta i nekako ih ubacim dublje između kože i luka trokuke i stisnem kao konj.Oooo kako sam se obradovao kratkom reskom zvuku pucanja te žice.Vobler pade,špic udice izvučem na drugu stranu.Krv.Gurnem ruku u savu,saperem  i zamotam komadom wc papira.Pokušao sam nastavit bacat al je bilo nezgrapno s papirom i nije dugo trajalo.
Jutros sam dobio još jednog smuđa za rastanak.
Na kraju mirne duše mogu reć bilo je lijepo.
I sama lijepota ponekad ne može bez špene.Kao što i gljive ludare u šumi  imaju nekog smisla kojeg ne razumijem pa mu se i ne protivim tako prihvaćam i te životne špene.
Ponekad zažuljaju al ništa više od toga.

maverick

Tri smudja...somce....a sad sam zabacio na sarana...krkani pored mene spavaju.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Sad jos kojeg sarana i mozes kuci  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ne mogu okaciti slike. Los internet..a dolazi kisa 19 ti put  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

šajzika

Da pomognem pošto meni pol forumasa šalje slike da mi vade mast :stripii:
Audentes fortuna iuvat

silure

pajdo77

Ja jučer popodne pecam kod mene kad tri mušketira u Šarkovima jurišaju na Dunav. Ja mašem ručicama i kapicom,kad nisam u Dravu pao,mora da su mislili koji je ovo diklić što glumi vjetrenjaču. Samo projezdili a baš sam imao mlaki sokić od bazge u čamcu da počastim dečke :rofl2:

baka

Bio na Dunavu od četvrtka i sad se vratio. Kiša je padala najmanje deset puta dnevno i Dunav luduje s rastom. Pecao sam samo soma i šarana, smuđa nisam ni probao.
Rezime svega je da sam prekrasno proveo tri dana, a od ribe ništa.

Imao sam dva velika soma, jedan mi se samo otkačio, a drugog sam dovukao do čamca i, *jbeš mi sve k'o da sam početnik* zajebavao se s njim k'o budala i nikako da ga ubacim u čamac. Probam rukom-skoro mi je polomio ruku, probam lip gripom-preslab otkači se, stavim rukavicu da probam ponovo rukom i onda mi preriba i pukne silk, ali ga uspijem još nekako uhvatiti i ispadne mi. Sve u svemu to je sve trajalo predugo jer sam se ponašao onako samouvjereno, u stilu ma izvukao sam već hrpu somova i taj ide van, ima vremena. E neće ići! :uf:

A sve to je bilo zbog jednog jedinog razloga: zato što sam bio lijen i nije mi se dalo po mraku odsenkati čamac :violent1:!!!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

Eno popravio sam ti sliku .
Na koliko šacuješ tog što si imao u rukama?

Poslano sa mog X6 koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

baka

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!