Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

rj

bio jućer na Dunavu ...šta reč ...jedan od tužnijih ribolova ...."sve štima" desetci mikrolokacija ...jedno somče od kilu odma po dolasku i to je to ....nesretnim slučajem ostao bez dragog poklona (sin poklonio za prvu platu) ..puče štap na dva mjesta  :crybaby2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mudri

Jednog bacio u Dunav,jednog polomio,baš si pegula zadnjih mjeseci,moraš napravit neku pauzu... :BangHead:

šajzika

Citat: rj  u Rujan 21, 2016, 06:37:50
bio jućer na Dunavu ...šta reč ...jedan od tužnijih ribolova ...."sve štima" desetci mikrolokacija ...jedno somče od kilu odma po dolasku i to je to ....nesretnim slučajem ostao bez dragog poklona (sin poklonio za prvu platu) ..puče štap na dva mjesta  :crybaby2:
Koji stap i kako?

@dus
Slike rotiram kad sjednem za komp.
A sto se tice malog i ulova, boljrg ucitelja ocigledno nemoze imat.
Audentes fortuna iuvat

Zagor

Prvi griz i amur cca 5-7kg odpade pred obalom. Poslije 6 sarancica 1-2kg. Sutra ujutro idem opet  :takoje:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

joker

bio danas malo okupati varalice na dravu do jedno 20h i iskreno uhvatio govno ama niti griza nisam ni bijelu vidio da se dizala neki klenic je palo puljko i vise nista.sta se dogada?izgleda da vise neznam ni ribu uloviti :crybaby2:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

mario123

U brodu na savi bucov radio kao lud,bjele ribe na tone i od jucer slabije, danas ništa. Od kad je voda narasla više nema ni kedera :sha:

Dukulele

tlak je super, doso je dosta visoko i sad je u opadanju,  voda isto dobra, Drava ce danas fasovat :)
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

alexdja

Sava jutros...
       Nema više divljeg bučka. :no:

No

Došlo vrijeme za topliju odjeću i sve ostalo s njim.  :hello2:
slika  :ok:

Zagor

Bio jučer na dravi. Drava još topla, površina vode mirna bez rauba, kolega uhvatio dve štuke, jedna oko kilu druga oko 2,5kg. Ja nista.

Uz obalu naso kostur veće ribe

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Riknila od starosti čekajući da ju upecaš

Grof

Bio sinoc na Dravi dva sata bavao vobler. Riba fino radila, ja sam dobio ovog 2.7 kg kolega jednog od 10 dkg.
Tu je brate odmah iza panja

pajdo77

Svaka čast. Na kakav vobler? Ja sinoć bacao neke dugačke a mršave pa kratke i bucmaste i ćorak,riba se kupala oko mene al valjda nisam bacao dobitnog.

Grof

Je na vobler Shad Rap shallow runner 5-ica,  boja svjetlo zelena
Tu je brate odmah iza panja

joker

Jbt Grof koji si ti komad covijeka smud od 2.5 kg izgleda ko da  ima 75deka
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata