Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

No

Ima samo neki broj 562.
Imate nešto zgodno što se može prepravit u signalizator a inače se koristi za osvijetljenje bicikla,tako da se našarafi na ventil.
slično funkcionira kao i ovo moje dok stoji ne svijetli kad se zatrese svijetli.  :ok:
mogu vam nać link ako vas zanima.

pajdo77

Ja ta zvonca kupovao u nekoliko navrata pa bacao. Što kažeš dok nosim pribor u čamac djeca izlaze na ulicu i žicaju bombone,misle ide sveti Nikola. Najviše me živciralo to što mi se nekim čudom zapetlja silk oko onog federa na koji je to zvonce montirano pa poludim dok to nekako odpetljam. Onda sam iščupao zvona i ostavio samo te nosače i trpo unutra ampule. To za bicikl imam kod kuće ali nije to baš pouzdano,ne zatreperi uvjek na istu silu,već sam o tome razmiššljao ali odustao

No

:dontknow: Ne znam Pajdo,ovo za bicikl sam vidio kod nekih momaka iz Zagreba na ušću Struga prije dvije godine. Dosta dobro je to funkcioniralo. :ok:  Jedino što mi se nije svidjelo je to što su ta svijetla pričvrstili izolir trakom za štap. Moglo bi se to bolje riješit.

pajdo77

Sad sam poslao sliku Šajziki,imam to. Malo je No nezgodno što je ta naprava poput svjećice za motor jedino što je unutarnji navoj. Unutra idu neke sitne baterije i relativno je nezgodno za napraviti,jedino da ih je montirati nekako bočno uz pomoć nekog nosača a i samo malo ga čvrkneš on već treperi,malo je pre osjetljivo mislim,tko zna kako bi se ponašalo u čamcu,uglavnom moglo bi poslužiti samo se treba zaigrai sa nekom ideom kako to montirati na štap.

No

Ne znam Pajdo koji model imaš. Evo ovo bi bilo iskoristivo dugačko 4 cm široko 1 cm.
Mogao bi se nać način da se komad ventila montira negdje pri vrhu štapa,pa se ovo samo našarafi po potrebi.

https://www.aliexpress.com/item/2PCS-Firefly-Spoke-LED-Wheel-Valve-Stem-Cap-Tire-Motion-Neon-Light-Lamp-For-Bike-Bicycle/32528498494.html?spm=2114.10010108.1000013.7.06Mdmq&scm=1007.13339.33317.0&pvid=dc6b1371-f15c-4262-92fe-cde14fcda72e&tpp=1

pajdo77

Nešto poput toga,sve je to na isti kalup. Ma ima po tim trgovinama koje prodaju pecaroški pribor svega i svačega na tu temu tako da se ni ne vrijedi gnjaviti nekim inovacijama

Harley

3pcs Glow Stick Fishing Strike Night Fishing Rod Tip Clip on Fish Bite Alarm  Fishing Accessories
http://s.aliexpress.com/2uyey6bE
(from AliExpress Android)

Ovo je zakon, treperi lagano crveno, cim riba dirne pocne blinkati zeleno, baterija traje bec dvije godine

Sent from my E6853 using Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life

maverick

Jeli ima neki prekidač na sebi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Tako nešto,vidio sam to na nekom videu. Ne moraš stalno pratiti ko lud špic štapa,zgodna naprava mada za taj komadić plastike osam dolara nije ni nešto malo ali ako kako kažeš traje i toliko vremena isplati se

Harley

Lagano blinka crveno svjetlo svakih par sekundi,  kad riba dirne pocme blinkati brzo zeleno, moze se iskljucuti vrlo jednostavno, treba samo paziti kod stavljanja postoji caka da se ne slome nastavci, dobiju se dvije veličine za tanke i debele vrhove, kod narudžbe paziti da pise da je sa baterijama inace 80% ih prodaje na Aliju  stvari bez baterija, to je zbog ugovora koji imaju da Švicarskim dostavljacem.

3pcs/lot  Night Fishing Rod Tip Clip on Fish Bite Alarm  Glow Stick Fishing Strike Free Shipping
http://s.aliexpress.com/jIni6zmm

7€ sa baterijama 3 kom

Ima i za 1,5€ komad, upravo narucio 2 kom

Strike Alert Night Fishing LED Rod Tip Clip on Fish Bite Alarm lLight Electronic Fishing Accessories with Battery
http://s.aliexpress.com/2ENbMrm2
Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Bio dva sata da mi vidi dupe puta. Za dana čim sam sjeo odma jedna mala mrena,jel pao mrak gotovo,još mjesec ko lavor i ajd ti Pajdo kuć. Jedino što bajin lupa u obali ko lud,njega mjesec i njegov utjecaj na ribu uopće ne sekiraju,on lovi po svom nekom kalendaru.

Miro

Eo jedan dravski...2 kg

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Zagor

Danas smo kolega i ja bili u rukavcu na štuke. Voda je još topla da se može komotno kupati. Štuka bas nije bila raspoložena, uhvatili dve. On jednu od cca 0,5kg, a ja oko 1kg. Prijatelju je to drugi ribolov na varalicu u životu i mogu reci da je sada zaražen.  :rofl2:

Iako nije riba bila raspoložena bas sam se nauzivo veslajući. Odveslo cca 6km i proveo od 08h do 17h na vodi  :hello2:

Zadovoljan sam kako ide kanu sa dvojicom i jednim veslom. Brz je i lako upravljiv.
Isprobao sam nove karate kid varalice i zadovoljan sam kupovinom. Iznenadio me rad Heraklo vobler silikonca. Bas radi kao vobler  :stripii:

Vobleri su odlični, pogotovo herakles. Lijepo rade na sporo povlacenje, a na twic postaju potpuna imitacija ranjene ribe. Podnose i jako brza povlacenja.
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Dukulele

Bijah ovaj vikend u viziti kod drugara Kine u Miholjcu, nakon ugodnog druzenja sa Zagorom u Fericancima uz pivce (a bogme neko je i po rakiji tuko) i razmjenu dobara, zapicio sam se put Drave.
Vec oko trojke smo bili na vodi i osli gore do Viljeva pa se krenili spustat i bacat.  Navatasmo se bajina i klenova da me evo rame boli, da ne pretjerujem - reci cu da je svaki treci izbacaj (naravno u sam rub obale)  rezultirao udarcem.
Radila riba na sve, na plitkoronce (ja sam izmenjo par komada cisto iz obijesti) a na leptirice mepss dvojku prastaru su se jednostavno sami dobrovoljno penjali.

Ovo je i prvi put da sam se napeco ribe na leptira, malo ovladao i tim isusom (prije toga naravno jednog jeftinjaka ostavio madjarima na nekoj vrbi, pa nek im svetli :)

U nedjelju kompletan obrt situacije,  ribe ni za zidove nahranit, isto spustanje odradili, ja maznio tri komada,  kolega jedno 3-4  i to je bilo to od pjesme nedjeljne.  Onda se javio hunter koji je imo akciju potonuca camca pa smo isli njemu to korito vadit, al sam ja moro picit dalje put Osijeka pa ne znam kako je prica zavrsila - sudeci po onom sto sam vidio,  kontam nije najbolje :)

Et.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.