Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

TonyC

Bio subotu i nedelju na Dunavu , sreo ekipu žicaroša , udjelio im malo kruha a oni meni informaciju gdje grize smuđ .
Smuđevi su 1,3 kg i 3,4 kg  uhvačeni na "vidrinom kamenu" u 21:00 vobler SSR 7

Robno/imformacijska razmjena je urodila plodom . Hehhehe !

smudjoslav

...Smuđ neće, ok'...Soma ne umem, ok'...Mrenu nemam gde ali ipak sam ja stari babuškar...  :icon_biggrin:

mossi

:clap2:

Sumnjiv si mi ti u tim tvojim ne radi/ne umem forama.  :tongue3: :stripii:

Vidimo se!  :occasion14:

pajdo77

Danas na mrene i samo jedna čestita oko dvije i pol kile,ostalo male da ne možeš pecat ko čovjek. Ne može mesnica napravit toliko salame koliko one mogu pojesti a ni na sir nisu gadljive

rsimon4

Priča se da je Mudri postao maher za mrene???
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

Mudri

Trebo sam ovu u nedjelju slikat,ja mislim da bi bila rekorder,takvu skoro nisam vidio,kad sam tjero ono djete u razvoju da skoro baci sidro,ali kad je krenio" som" uzvodno odma mi bilo sumnjivo,ali se susjed obradovao.....pa mi nije žao što nije som....a došla budala na muvanje,veliki šnajder i glava 40 grama...

Dukulele

Bio danas do kapetana Pajde prvog  da namontiramo sidra pomocna i bespomocna, kad smo tu akciju kolko tolko dovrsili i kad je Sefika usidrena sigurno  - nije mi dao vrag mira jer mi je stap bio u autu a ruksak sam nosio radi nekih sarafa i alata, pa sam i varalice imo u sebe - reko idem malo kod Azila dole na kamen izazivat sudbinu.

Prvi zabac, odma shus i balija lupi.

Zericu sam se spustio nize desetak metara da odmorim tu snjuru, drugi zabac i moj prvi smukson ove godine, a samostalno prvi ikad, pa je zato bitan i najbolji :)

Na istom mjestu ope bacam nakoso, pustam strunu kojih pedesetak metara i ope sporo vucem, zaspo nemalo,  e onda je udarilo somche!

Posto nisam nesto uznemirio narod,  nastavljam na istom mjestu bacat,  pustam strunu jos desetak metara, taman do tog nekog drveta u vodi i otamo najlakse na svijetu slepam vobler nuz obalu spustenim stapom nek ruje baja po kamenju.  I onda mi je mlatnio mnogo veci smudj, ali se nisam snaso, nisam odradio kontromanovica i drzo ga na nekih tridesetak metara udaljenosti pa se on jadan takav baciknio na obalu i kako je valjda lupio na taj kamen, tako se i otkacio i ode rodjo ... :(

Ostalo mi jos nekih pol sata prije neg mi Sefika uvede sankcije na flash ribiciju i reko idem samo protjerat jos nizvodnije par puta vobler do tog drveta, i nist, malo odignem stap da prestrikam najgornji sloj vode i mazne stuka, a znamo da stuku ne smijem pecat pa ju nisam ni usliko - jer da mi Sefika nadje neke slike Stuke na mobitelu - izgorio bi!

Salim se, stukica od mozda pol kile je dovucena do obale, al dok sam ja ko pravi Lupino izvadio ovaj mobitel na diranje, a ruke mokre, nisam mogo okinit sliku i vamotamo i otkaci se gospodja sama i utekne - neka je!

Sretan ko prskalica! :)

PS: I ako mi moze neko rec kakav ja to vobler imam? :)  Jer ja evo ne znam koji je!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Zagor

Morat cu i ja kod Pajde i Chine na obuku.
I ja bi tako volio hvatat :hello2:
Svaka čast  :notworthy:  :notworthy:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

šajzika

Meni lici na rapalu ssr 7 firetiger ilitiga ft
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Zagore :) Mene Pajdo uci samo da ga nist ne pitam puno, on se sad dao na Mrene i cuva tajne!

Sajzika, evo korigiro me Zagor,  Rapalica je ali Shallow Runner, ima kljun onako u L.

šajzika

to ti je ssr ilitiga shallow shad rap
sve u svemu plitkoronac i najcesce koristena varalica i dekor kod ribolovaca
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Sajzika e bas taki! :)  Znam da sam to uzo na neciju preporuku, ali nisam dozivio bas taj rad. I eto, posto ja vecinu vremena idem u te predvecernje sate pecati, on mi se pokazo kao dobitna kombinacija bez puno nauke. Od pol ostalih voblera bi mogo samo napravit privjeske za kljuceve kolko su losi i nelovni :)

šajzika

nabavis si jos kojega , neki crni npr silver pa malo probas , crni su dost dobri preko dana
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Cjao, ovaj mjesec smijem odvojit 200-300  (i jos 100 da sefika ne cuje)  kn za voblere ... Usvajam prijedlog i maznicu tog crnca, Jungle Perch dezen mi je isto zanimljiv za dravulju po danu,  a na onog plavog (taj dezen, al ne znam el bio rapalin)  sam se nalovio po obali cuda cudnovata.

Fala Sajzi!

TonyC