Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

tebi necu o maleru jer si vec veliki decko...ali cisto da napomenem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Greys

Druže, ja bi išao ko pet šaka, a mrsko mi se pomaknut iz sobe, i tako već 4 sata  :icon_scratch:

Kugla

Isto kao i ja, a i koljeno me rastura pa sad razmišljam što je bolje leći i odmarati ili otići malo probati

raso

ja odoh poslije Reala, negdje oko 23 sata i ostajem do 2 :be happy: :be happy: :be happy:

Kugla

U to vrijeme hrčem na veliko

raso

ja sam malo stariji pa me muči nesanica, a nemam ni ženu da budem umoran ili u obavezi :beee: :beee: :beee:

Greys

Sutra počinjem masno šljakat nakon godišnjeg, stoga sam danas na odmoru još  :icon_thumright:
Eventualno, da sutra počnem malo naveče na vodu. Vikendom nevolem ić, masa je svuda

Slaven

Ja ću danas malo popodne i naveče, dobio sam dozvolu :toothy9:

retfala

čim ručam idem. ostajem do petka u jutro. prvi puta ove godine ću loviti malo ozbiljnije šarana. nadam se da će biti nešto i za galeriju

silure

nemam problema sa guzvom na vodi dovoljno da odem 3km od veza i onda u 3 km 1 pecaros...

Slaven

To da ima manje ribiča nego prije to je istina, pogotovo ovih sa čamcima, kriza, cijena goriva i ostalih troškova je učinila svoje i u ovom segmentu. Kad sam bio sa Stepom vidio svojim očima, vikend, a jako jako slabo ribolovaca.

silure

istina cak viđam neke koji se odmaknu malo vestima na drugu stranu dunavca i pecaju zato je oko vezova čamaca guzva...vidis nebi to primjetio da nisi natuknuo...

Stepa

Jel tko furi za vikend da se znam organizovat :toothy12:,tko me bude pokušao fotkat dobiće palicom od mawericka
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Ja idem ako ne bude nesto padalo....i nosim palicu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"