Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Bio sa kumom do čamca i riba radi kederi lete, ovo malo zahlađenje je dobro došlo, nisam pratio, vodostaj, solunarni kalendar, ni tlak zraka ali nekako mi se čini da bi valjalo Slavene.

Greys

Danas trebao na Kazuk, ali kolega imo ročkas. Jbg. Sutra lomim jedno mjesto. Vrijeme curi  :icon_thumright:

silure

Sutra mozda i ja do kazuka...tamo do veceri....

Greys

Vjerujem da će biti ljudi na vagone

zvona

obučem se,izađem iz kuće,među kućama puše dosta jako..na savi dere,oblaci ko ugalj.. i šta ću ajd kuć  :angryfire:  jedva dočeko da imam sutra dan slobodan da mogu nočit na vodi i et šta me dočeka..  :BangHead:  :BangHead: 

Greys

Zvone, tvoja riba tebe čeka, sutra je novi dan  :icon_thumright:

zvona

teško dočekat slobodno vrijeme za pecanje i kad dođe kiša  :icon_scratch:  nadam se da u sutra uspit otić koji sat  :icon_thumright:

Stepa

Dečki nema biranja,prošli vikend sa bio spreman nevrijme dočekat na vodi za dobro pecanje :icon_thumright:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Slaven

Baš sam ručo, evo pijem kavu i šta ću sad :blob10:

maverick

na pecanje...ja cu sutra , danas mi nesto nije dan za na vodu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Vele (pučki) u nazivu dana, ako nema slovo "R" nema ni ribe  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Slaven

To nema pastata, to sa R, za ovu drugu ribu to nevrijedi, tako sam ja cuo

Greys

Sad se idem okupat na Kopiku, pa gledam bajkere iz Red Bulla di se lome na Pannonian Challengu u Osijeku, a pecanje sutra  :icon_biggrin:

silure

Ja jucer par bajkosa a na bucku ni udarca kao ni nocas skoro ni udarca na dubinske sisteme..dobro nocas sam vise klopica pa cugica pa me malo vise nekako ta cugica sjbala ali tako ie to kad si sa zenama na vodi....