Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

silure

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

ja idem i nosim fotić sa teleobjektivom :be happy: :be happy: :be happy:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Greys

Naravno da bude, pa druže sada je i čamac tamo  :hello2:

maverick

nadam se da ces s kumom obici neka mjesta  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Haha, valjda će me pozdravit  :toothy9:

maverick

silure

Citat: Greys  u Kolovoz 27, 2013, 23:40:31
Naravno da bude, pa druže sada je i čamac tamo  :hello2:
znaci tamo je vec...

Bude tijekom 2-3 dana 100%  :icon_biggrin:

raso

Shebao sam se za jednu zvjezdicu, ali major time je ok, a i nakon sat odmora je opet solidno. Znači termos kave, pljoska medice, sendvič i kutija pljuga pa dok me kiša ne otjera. Za svaki slučaj deku i jastuk u auto, oborim sic i slušam da se javi cmok :be happy: :be happy: :be happy:

tole

Citat: Greys  u Kolovoz 27, 2013, 23:30:17
Uf, što znači da Batina prelazi 200... nevolem  :BangHead:

ja baš volem  :hello2: :hello2: :hello2: , ima tamo jedan stari panj  :laughing7:...pokažem ti kad se vidimo pošto si dobar čovjek...

Greys

maverick

Situacija je slijedeca...skuhao sam kukuruz...skuhao sam hranu...dodao opet nove dodatke od zadnji put i opet sutra jurisam na šarana...on jadan nikako da skuzi da ja necu odustati dok ne ulovim desetku.... :icon_biggrin: mada sutra vodim i jednog od mentora...retfalu...ustvari on vodi mene... :toothy12:

Kugla

Vidio kukuriciu kako se kuha i sve planove mi susjed rekao, tako da uz mentora retfalu i sve pripreme oko hrane šarani su nahebali 100%, bistro dečki i neka budu kapitalci.  :icon_thumright:

Darko

jedino je problem koliko aroma ( pivo i pelinkovac ) nose sa sobom  :icon_biggrin:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.