Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ps

Sada kad krene pucnjava iz svega i svaćega u bližoj okolici grada ne vrijedi ni pecati.

šajzika

Bio kod mene u šoru, ni čvoke.
Nisam imao vremena za otici na dunav, em je skupo , em daleko pa ako neidem na cjeli dan neisplati mi se bas.

Drava, plitka. Bas nikakva kod mene.
Isao samo da honda malo proradi, ovaj moj šor pušiona

Poslano sa mog NOA_MOVEse koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ne javlja se Dukulele,mora da je sav zasran od ljusaka. Uglavnom bili nas dvojica kako sam i rekao,Dukon hladno klepi jednog 2,70,još jedan udarac al ga nije dobro kontrirao a ja ko bik na livadi. Uglavnom vidio spodobu nakon dosta vremena,malo brbljali,krasan dan,ne može bolje

šajzika

Gdje ste bili? Kod tebe ili ste se provozali ?

Audentes fortuna iuvat

mlb

Bili i mi malo do dunava! Strujaroši su kvalitetno odradili posao od semafora prema dolje! Očistili su da davno nisam vidio takvo stanje mjesta na sonaru a kasnije sam čuo i od nekih ljudi za lika iz aljmaša kako uredno radi na tom terenu! :BangHead:
Mi jedva isčačkali jednog od 2.5 i jedan iznenađujući udarac na bijelog tvistera šaran 10kg ,pošteno ha zgutao! :eek:  Ostali smo u čudu!

Dukulele

Evo me, evo me bokte!
Daklem, Sefiki je obnestalo smudja u flizideru pa me opunomocila da odem probat upecat drugog, smudja...
Takav lijep dan mi je jedino mogo upotpunit moj kapetan Pajdo, pa se tako i dogodilo.  Javio sam se ja njemu jer se on meni nikad za pecanje neb javio i  eto, op cup za petnaest minuta (oko trojke) smo se nasli kod camaca.  Odlucio sam da ga odvedem malo u avanturu jer ne znam koliko ce dugo zivjeti onakav star i cangrizav, pa reko da mu priustim jos jedan posteni ribolov prije nego odgega u vjecna lovista!

I tako, ukazao se nadrndani Pajdo, odma mi je poceo prigovarat da mi je auto prenizak, da divljam po njivama,  da ne znam kud idem (samo jedna tvrdnja od navedenih je tocna, a to je da nismo znali gdje idemo).
Nakon 20 minuta voznje po jajima smo stigli do prokopa jedva bog, i lijepo je sve, osim sto Pajdo zvoca, pa prekrupan kamen, pa nije voda bas najbolja, pa ne znamo el bi bilo u redu ribu smetat poslije blagdana, pa ovo pa ono.

U to sam ja odluceo da malo eksperimentiram sa voblerima jer se Pajdo kurcio sa nekim Jihad rigom (znao sam ja da on naginje tim tamo ekstremitetima!)  - pa sam baciknio velkog Nemu desetku jednom, dvaput i cap - smukulele  od dva sedamdeset  s pol snage.  Primio ga pajdo junacki gripom,  uslikali se i odma nas je prosla volja za jos. 
Molio sam ga da mi ubije smukulelea jer ja to bas nesto ni ne volem radit, pa se sprdo da ce ga ubit s puskom sa tavana, sto mi je odma palo napamet da je on stvarno neki prikriveni jihadista, pa nisam htio!  I onda ga je on po frizuri mlatio kamenom,  i veli da ga je ubio... Nije!  Eno ga pliva u kadi jebo sliku svoju. E moj pajdo, izdala te vlastita desnica!

Jos su neki padobranci dolazili do nas da im otkrijemo tajnu nase dugotrajne veze i ulova, ali nismo se dali - krenio je padat mrak i onda je Pajdo posto izuzetno cangrizav, pa uvatice nas mrak, pa oces da ti ja blatobrane po njivi skupljam, pa ovo pa ono - i tako smo dogovorno i kompromisno u miru napustili lokaciju Prokopa.

Zivili vi meni momci,  sad cu ja malo cesce valjda i na vodu, pa ce bit toga valjda :P
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

maverick

Čestitke na ulovima, mlb...čujem jucer informaciju od jednog otkupljivača da je pun ribe jer mu donose strujaroši s Dunava....do sad sam mislio da ne mogu na ovu temp vodu...ali očito imaju neku noviju tehnologiju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

šajzika

Fuj. Fuj . fuj. Idem 35km da mal pecam. Sta je sljedece? 50 , 100?

Audentes fortuna iuvat

mlb

Možda ću malo reći da sam presondirao 10km , prizor je za plakati!! Ostalo je nešto bijele ribe koja se povukla na 20-tak metara dubine!! Prošlih par tjedana gdje su bila na tom vodostaju jata bijele po 200-tinjak metara dužine ostala je gdje koja!!

maverick

Kaze mi kolega da su nedavno kupili i novo plovilo...sve od ribe...jbg...a šajz...pa i ja idem 100 km kad idem na dunav...bas iz tih razloga....potrazim mir i gdje je i lopovima daleko...a jesi razmišljao da ipak kreneš na potočić pecati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukulele

Fala Kugla :)
Sajzika pa evo, uvijek mozes jednom godisnje na nauku kod nas dvojice :) Toliko rijetko pecamo da se smuki iz sazaljenja prikaci (ovaj moj sa slike se otkacio na pijesku i ponovo se zahaklo pod bradu na svu srecu, jer sam ja naravno zaboravio lupit kontru jer je vec krenio Pajdo vikat na mene!) :)
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Jok. Hebes potok. Moram opet potegnit 10km do tebe.
Sve vise i vise mi se to gadi.
Stavit camac mal aktivnije na oglasnik i onda cu se manje sekirat. Kupim od dukulelea orasjr i t10 i to je moj maximum

Audentes fortuna iuvat

maverick

A gle, ribu se ionako moraš traziti...ja nisam nikad manje pecao i putovao kao ove godine, malo posao, malo zdravlje, ali prijasnjih godina sam putovao uvijek iznad Apatina iz Josipovca....vazda je to 100 plus km....ili sam kruzirao Dravom od Belišća do prokopa...nesto  nisam kao prije svjež i oran za pecanje ali uvijek sam prelazio puno km...jbg ako ces loviti smudja to je normalna pojava...nekad ti smjetaju lokalni pecaroši, pa lokalni mrezarosi, pa lopovi na prokopu, pa na ušću....nekad ti smeta policija, nekad renđeri  :stripii: Sve je to sastavni dio pecanja smudja....nazalost ali je tako....sjecam se prvih odlazaka s kumom na Dunav...bilo je sasvim drukčije vrijeme...drugi ljudi...a tad na Dravi nije bilo nikog...mada ni sad nije kod nas neka guzva tokom zime...ribe nema puno i moras se biti vrijedan da ju uloviš pa mnogi odlaze na Dunav jer tamo je puno lakše

nele01

A ja mislio ja fanatik (30 km) :stripii:. Svaka Vama cast. Potegnete 100 km za jedno pecanje i to sad u zimu.