Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Sajzi jeste u tom meredovu hladili pivu? Inače vam samo smetao u čamcu... Di nadje tog kormilara? Taj se garant nije znao vratiti odakle je krenio.  :stripii:

majstor

Ja sam skoro umro od straha kad sam vidio sliku. Pomislio sam da je Šajzi Dukin klon. :stripii: :stripii:

kockar

Citat: ps  u Veljača 05, 2017, 13:15:20
Dunav nemoguć za pecati, plivaju sante, obala zaleđena 1-2 m, lupao sam kontre na ledene sante, koje se po mraku jedva vide. Barem sam upisao izlazak.

Na uzvodnijim terenima se i juce i danas lepo moglo pecati.
A i pecalo se.  :D
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

tole

majstor

Debeli šef

ako će netko prema ušću neka ne ide od aljmaša. koma je put.

ljuska

alex7777

ma nije odkud svaki put  :stripii: dobro pa nemam potrebe za tom trasom  :takoje: al da se zna šumarija je glavna pa se mislite  :mt1032:

majstor

Upravo se vratio s Drave. Malo vjetra, ali voda savršena i dovoljno velika. Niti pipac, jedino sam poribio sa par silikonaca. :ok:

majstor

Bili na pecanju ali zbog vjetra nismo pecali. Preplovili veliki komad ali nema zavjetrine. Na žalost, vidjeli nekoliko mrtvih labudova.
Osim toga, dabrovi porušili toliko vrba da smo ostali šokirani. Za godinu dane nece biti vrbaka.  :eek: :sha: :takoje: 

baka

Bio popodne malo blinkat na Dunavu.

Ne pamtim kad sam se zadnji put ovako smrznuo kao danas. Vjetar, i to donjak, me ubio, to nije normalno kako reže i to direkt u facu.
Smuđ ni da se javi!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

majstor

Bake i djedovi moraju čekati zatopljenje. Svaki put sam prošao kao i ti danas. :takoje: :bye:

joker

pa majstore gdje ti pecas pa na tvom terenu se hvata smud na veliko ja vido danas slike iz udbaskih izvora  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

majstor

Ti uvjek imaš jokera u rukavu. Valjda samo udbaši i pecaju. Danas me ostavila žena pa nisam pecao. :eek: :takoje:

DIDAPATAK