Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

madmax, Mljeveni i 8 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Najavili 18 stupnjeva pa uzmite majice s kratkim rukavima.  :stripii: :stripii:

mossi

Aaa posle neke prehlade i upale sinusa .. nisam izdržao da ne izletim na 2-3 sata po najtoplijem vremenu danas.

A evo i "ulov" dana:

Inače testirali smo ponovo SG Custom Fast Shad 65 i 90gr sa novonamotanim kinezima:
KK M8 15lb 0.18mm KK SB 20lb 0.18mm i KK SB 10lb 0.14mm

Pobednik dana je M8 15lb 0.18mm tanka glatka okrugla i izvukla preko 3m brodsko uže sa 15m dubine i 25m od obale!  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Od ribe .. jedno mrljavo uzimanje / spadanje sa patosa. Bez prave kontre..  :tongue3:

majstor

Barem nešto, ja ni granu a kamoli uže nisam ulovio. Kupit ću novi pribor - sigurno je problem u njemu.  :stripii: :stripii:

joker

danas bio kolega na kavici pa mi  pokazao slike e moj majstore pa tamo kod tebe se ljepo i kulturno hvata .
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

majstor

Daj reci koji kolega i što hvata - jel sportski?  :eek:

joker

100% sportski i  sve sta ulovi samo jednu nosi kuc ostalo pusta nekad ne nosi nista sve pusti.a identitet mu nazalost nesmijem odati jbg.jako dobar tip inace.

majstor

I ja znam jednog japanca koji je puno lovio i sve puštao, ali je umro prije par godina.  :uf: :stripii: Kod nas je širok pojam.
U Jelkušu, kod Šimića, na Okrugljači, na grlu? Puno ljudi mi dolazi, ali ja ne znam za to. Ili lažu ili neče reči. Kad uloviš krasnu ribu i nikom ne kažeš to je kao da uloviš zgodnu žesnku i nikom ne kažeš. Ako se ne hvališ - nema efekta.  :stripii: :stripii:

DIDAPATAK

..ja šutim i radim... :clap2:
..reče jedan vrijedan momak  :ok:................. :stripii:
..slab sam pecaroš..a oko žena..šutnja - zakon  :icon_thumright:
.. :baba:

Zoran Š.

Citat: joker  u Veljača 23, 2017, 09:53:34
100% sportski i  sve sta ulovi samo jednu nosi kuc ostalo pusta nekad ne nosi nista sve pusti.a identitet mu nazalost nesmijem odati jbg.jako dobar tip inace.

Znaci opet je dobio, sreo ga na benziskoj pa je rekao da mozd nece ici. Jos mene pita ides ti, reko nista danas.

joker

znam culi smo se rekao je da ste se sreli u gradu.dogovorili smo se za jedno diverzantsko pecanje iduci tjedan.jbg vi idite ovaj tjedan znas da ja nemogu ici.

majstor

Čekam diverzantske slike sa vama dvojicom. Nemojte da mi ribe budu poznate.  :stripii: :stripii:

No

:hi: Bio sam i vratio se jučer. Vijetar nam je ukrao i četvrtak i petak. Voda našpanana, brza.  Lovio sam i ulovio.
Izlet mi je obilježio Hunterov twister. Izuzetna guma,izuzetno dobar materijal.  :ok:

Vidio sam kako je jedan stari bosanac ulovio šarana. 
Redovno je tamo, hrani i peca šarana cijelu godinu.

Vani trenutno pada kiša. Bit će red izić i nabrat glista.  :ok:
Voda će sigurno krenut gore tako da ću idući tijedan vijerojatno čekat soma sa obale.

dac

Konačno....... i "debele" mogu na zasluženi odmor, da obave "svoje"....  :takoje:     .... odmah će biti  "življe" i na forumu !  :stripii:

stojko

Prvi izlasci ove godine na vodu, prvo u četvrtak na Staroj Dravi u Miholjcu otišao onako čisto rekreativno kako bi proluftao glavu i naravno ćorak. Iako se vidi neka sitna aktivnost ribe, prvenstveno kako male štuje i bucovi gađaju kedere na površini vode. Drugi dio dogodio se na današnji dan, opet u Miholjac kod Huntera pokupit dozvole pa je dogovor pao da odemo u Viljevo, ali zadržali smo se možda sat, sat i pol jer vjetar je ubio svako raspoloženje za ribolovom. Na kraju smo završili na sasvim drugom kraju na Dravi u Miholjačkim Martincima  :uf: Tamo je bilo događanja i prva riba ove sezone je klenčina od čitavih 0,425 kg  :headbang: Je mali ali veseli, i još jedna mala štuja od nekih 30-ak cm starom otpala pred nogama, tako da sve u svemu ok dan  :D

dravski pecaros

bio do drave od 13-16 h ni pec..vrijeme jako loše  :hi: