Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

U srijedu mislim,prije ovog vjetra što je pirio dva-tri dana,kruzer je onaj Princeza Sisi ako se ne varam,vidio ga nisam tako da nisam sto posto siguran,

nekinho

U srijedu je 100%, otprilike vrijeme kad je došao u Osijek je 13h. Znam jer sam pecao na 8km i prošao je pored mene. Pecao sam sa obale, napravio je valove ali po meni ništa specijalno niti neuobičajene. A da povlači vodu za sobom? Nemam pojma. Jedino što je Drava stvarno niska pa su mu vjerojatno i sile iza njega jače kad udaraju u obalu...

alexdja

Citat: nele01  u Travanj 09, 2017, 18:42:10

Kupio sam i ja konacno STELLU, a ova druga slika je na 5 zabacaj, udarac somceta, al mu izgleda sed 14 cm bio prevelik, posle nista, srecom bila je tu STELLA.
Pređi na Krušovice...

Nema lufta...

Nema više divljeg bučka. :no:

pajdo77

Ja sam danas bio na vodi oko šest i do jedanaest jedna kesega ko dlan :takoje:. Neće Pajdo skoro na senk,kad bjela počne skakat po bentu onda krećem. I hebeš mjesto nizvodno od ginekologije,pa to oš sa krilcima,bez krilaca.sa krilcima ko paraglajder..bože sačuvaj. I zašto to one ne peru ko čarape pa koriste ponovo nego odma bacaju? Bahato se ponašaju a Pajdo nek se zahebava sa njihovim pelenama i tim štoplovima što turaju u sebe. Blinker je majka,najbolji vobler i to plitkoronac,tu ništa ne zapinje. Tako će i bit dok se one ne nauče redu :stripii:

majstor

Bravo Pajdo ... Ginekologija sigurno ima riba, pa plitkoronac ... :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

Zagor

Bio u nedjelju na Dravi, napravio tepih od pšenice i konoplje, nabacao 10tak kugli hrane i zabacio 2 feedera na kišnu glistu i secerac. Niti da pipne, svaki puta izvučem glistu čitavu na udici.
Keder na površini, skuplja sjeme od topole. Oko 15h na poziciji hranjenja počeo se kupati šaran ili je skupljao sjeme kao i keder, nemam pojma.
Sve do 19h nisam imao niti jedan griz, niti jedno skidanje gliste ili secerca i onda lagano podrhtavanje feedera sa secercom na udici. Kontra u tvrdo, riba pravac za mađu, lagano uzvodno. Nakon 30-40m okreće se i krene nizvodno. Mogao sam samo gledati i slušati kočnicu od spinfishera. Kada je riba dosla blizu sruse vrbe pritegao sam kočnicu i osjetio najgluplji osjećaj. Puko 0,16mm predvez  :violent1:
Od sada pecam samo na jednog crvića na dravi sa feederom, a somovski štapovi sa ssv10500 idu na kukuruz  :takoje:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

joker

kad pecas na dlake Vlado :stripii: bio  i ja nakon 7 dana pauze malo na brku ali ni da bi dva puta zdrmalo na ritsku glistu ali to neki nadobudni sere i to je to kratki rezime.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

ljuska

bio u ponedjeljak napokon u ribolovu nakon 6 mjeseci voda na Savi niska za ovo doba godine ublinkalo se šest riba isto kao i godinama unazad mreža koliko hoćeš i podižu se u pola dana bez ikakvog straha

koju ribu sam ulovio

Zagor

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

vedro

Da,ali sluzavu...
Sam se ti sekiraj i nemoj nikome reci sta si vidio u pola bijelog dana. :no:

ljuska

to ti je kao na moru ponovno je dozvoljen mali privredni ribolov tamo nije granica policija dođe samo ako se netko utopi

dus

Kucica sa usca ! Ocerupana do kosti !

maverick

A majku ti milu...pa rastaviše je kao da je od lego kockica  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

baka

Ne mogu vjerovati  :eek: :sha:, pa ovo je kao cunami!

Možda ju je i gazda sam rastavio da plati štetu koju je kućica napravila na čamcima! 

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!