Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Štap bulfajter 80-230 tb 360cm. Struna 10lb 0,14. Predvez silk bison 0,16 i udica trabucco525n vel 10. Ovaj silk i udice izbjegavajte jer su loši u materinu. Šoklider fluorkarbon berkley 0,27 u dužini dva štapa. Mamac dva crva na predvezu oko metar(na kraće neće,uđe u hranu peš). Sama hrana neka kupovna sirotinjska(tri kile 25 kuna) uz dodatak mog čarobiranja(hranu vlažio vodom u kojoj su kuhani klinčići za vino). Valjda sam Mikac sve napisao pa kemijaj. Mislim da bi u hranu trebalo dodati malo anisa ali nisam imao.

mikac

..znači, moralo je metar predveza.. :ok:
Hodam polako, ali nikada unatrag.

pajdo77

Ma je,ja navežem par komada raznih dužina pa mjenjam. Ako peš dođe na valov ne može druga bjela doći na red od njega,ovako je on na hranilici a bjela nizvodno od nje kupi šta njemu prođe

šajzika

bio i ja malo feederisat

25-30 deverikica , prakslica i slicnog .
guzva danas na vodi  :BangHead:

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Promasio jos bar 100kom  :stripii:
Cjeli dan pecalo ko blesavo
Ak ne peca 2min onda znam da nest nevalja
Audentes fortuna iuvat

Stepa

Od onakvog panja  :stripii: postajes renome u svoju opštinu :occasion14: :pije:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

mossi

Lepo pecanje!  :notworthy: :notworthy: :occasion14: :hi:

Daj još malo detalja? Kakav teren, prihrana, mamci?

šajzika

Dubina 7m , lagan protok bez nekih prepreka
Hrana kupovna, mamac samo crvici
Audentes fortuna iuvat

Darko

a crvići jesu kupovni ili domaći  :rofl2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

:rofl2: :rofl2: :rofl2:

Hvala šajzi, ovaj Darko baš zeza ..  :tongue3: :headbang:

šajzika

Ljubomoran je sto on neide na vodu  :stripii:
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Bio danas sa ekipom na Vemelju, cijeli dan, nas trojica, jedna štuka kilašica i par babuški....
Osim predivnog svitanja, bistrog toplog jutra i sunčanog dana, ostalo za zaborav, bolje da nisam išao, ovako da nije bilo pečenih toplih kobasica uz vatru još bi i gladni ostali i bez ribe, a bome i bez gaća skoro, izuo nas mali Joza svakog za 60 krznenih životinja i hebe se njega i Upravu što je voda postala bunar pa neće ni babuška na crva i glistu... A na moju primjedbu da trebaju makniti one silne mreže sa ulaza i izlaza iz Dunavca da ljudi osjete kako je to pecati, samo spustio glavu i kidnuo dalje...

pajdo77

Jutros pet sati pecanja tri-četiri peša. Neće neće pa stane. Šta se dešava da ni bijela ne peca pojma nemam. Nije voda više tako hladna da im je to isprčnica,jednostavno nema ribe