Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

bio na plitvičkim.
od prirodnih ljepota sam najviše vidio klenova i jednu štuku.

vedro

Ja otisao na Dravu, pobjegao u zadnjoj sekundi.. Nazalost nisam mogao proci istim putem, drvo se srušilo na put... Led padao kao grašak a poneki padali veličine lješnjaka .
Pozitivno sto je malo palo kise nakon 2 mj. Suše .

Dukulele

Citat: ica  u Lipanj 25, 2017, 18:01:11
Bio sam danas na kupanju s obitelji na osmom km i kad tamo sretnem Duksona sa Šefikom...a braćo moja mila Šefika ga ubija u blinkanju a on samo gleda i nemože doći sebi.

Ica pa hebemu sta se nisi oglasio,  jos Sefika pita "el poznas ti sve te ljude?", ma reko, ne znam, al su fina neka obitelj :)   To je bilo sekund prije nego je ugledala zmiju i dala petama vjetra s kamena.  A onda se dogodio  udarac bucova i odma je zaboravila i na zmije i na obade i na sve :)   Sreca najveca.  Doduse,  match je bio izjednacen, s tim da sam ja na svoju mrgavu varalicu rucne izrade jos klepio cetiri klena.   Ali  je Sefika ovjerila bucova od 2.10 kg na UL stap  0-9 grama i Ninja   1500 masinicu sa spagom 0.10 :)  Ponosan sam malo, moram priznat!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Uh. Pa to je ulov o kojem sanja jako jako puno Ul ribolovaca. Mogu mislit koja borba.
Umjesto pajde ti vodi sefiku, ona ce tebi pokazat :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Evo  krmacke,  morao sam malo pokriti Sefiku da se vise fokusirate na samu ribu, a ne na ribicu :)
I samo malena opaska,  lipgrip ne koristim nikad, imam ga za nedajboze,  ali ga stvarno izbjegavam jer mi izgleda bolno vise no sto je potrebno. Ali Sefika nije mogla vladati  ribetinom pa za potrebe slikanja malo ga ustipnuh na par sekundi i eno ga pliva dalje, malo ce mucat al ce bit OK :)

rale2505

Dobro vidio sam ribu sad možeš otkriti i ribicu...

Dukulele

:P  To je za neki drugi topic :)

rale2505

majstor

Nisam se nadao cenzure.  :clap2: :stripii: :stripii: Dobra riba.  :rofl2: :rofl2:

nekinho

Duksone odličan ti je čamac i ta tvoja špageta nije loša, o ribama neću ni slova, nego kako se ti to sidriš sa te "preke" strane Drave, vežeš sidro za krmu, ili što bi rekli po domaći s guza???

Dukulele

Prenosim sve komplimente  Sefiki, hvala decki :)

@Nekinho, kako se sidrim?  imam oko 12ak metara strika na prednjem i na bocnom sidru. Uglavnom si povucem spagu od prednjeg  sidra sve do motora i vezem na lijevu bitvu uz nogu. Pa kad moram prikocit ili stati, kad ulovim ribichicu, samo pustam to prednje sidro -  istinabog da u vecini slucajeva na toj strani curim i dalje, ali puno lakse :) 
Ako mi je bas full stop, na drugoj bitvi mi je puno teze bocno sidro, pa mogu  otrfiljt i njega i ukopat se dok si reko suvi keks :)  Mislim da se na ovom videu  i vidi kako to izgleda, vec je to neka rutina -  budes vidio kad se usaglasimo za neki izlazak zajednicki na vodu :P

šajzika

Super video. Baš mi se svidio.
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Thnx  Sajzika!  Pomalo vec i imam tih videica pa tu i tamo izrezem nesto atraktivnije - vise ni ne slikam niti stavljam ribu u camac,   gledam da sto prije zapliva tamo gdje je naumio momak :)

majstor

Slažem se, lijep video, bravo Dalienlele.  :eek: :clap2: :stripii: :stripii: