Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

baranjska i valpovačka...sve su vode nuz bent tak da moš i bicom višnjevac-bentom do belišča i nazad u josipovac to bi ti bilo nekih 50 km sve skupa...imaš nuz bent gledano od višnjevca  halaševo 30 km-mrtvaja 24 km-šiblje 16 km-gakovac 14km ( sa desne strane benta)- 9 km farkaš topolje-stara drava .... iljepa vožnja po prirodi a bent je jako dobar sitan kamen

maverick

Imam kolegu koji ne voli pecati iz čamca...pa cemu ovo sigurno biti zanimljivo  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Vrijedi li onda i osječka dozvola na tim barama?

Dukulele

Bijasmo  Zagor i ja na pecanju za vikend,  cekao se som, a neki su na feedera malo vjezbali :)

I tako,  slucaj je htio da pobjedim Zagora u ribickom nadmetanju rezultatom  5:3  i da jos uhvatim svog prvog dravskog sarana divljaka koji je naravno nakon toga bio pusten da ide dalje svojim poslom.

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Bio i ja par sati na vodi.
Ganjao brku glavinjarama po meni znanim rupama i probao pronaci kojeg bucova na vobler. Nažalost 0 bodova.

Spremio pribor za varalicarenje i pripremam se za šarana.
Evo jedna jutarnja

upload url image
Audentes fortuna iuvat

Zagor

Gosti ometači  :pije: :stripii:

Oko vatre se pričaju najbolje priče  :baba:

Moje novo prebivalište do 15.04.  :rofl2:

Nezaboravan vikend, definitivno treba reprizirati  :hello2:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

maverick

Obozavam takva mjesta...jos nadstrešnica... :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

mogao bi vam u goste doči  :takoje:

Zagor

Svi su dobrodošli  :pije: :jede: :occasion14:
Idem sljedeći vikend i još onaj drugi prije mrijesta  :hello2:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

maverick

Znači čamac jedan čamac drugi, motor ovakav motor onakav...ali ovakva su mi pecanja...vrh vrhova....još kad se moze nesto peckati i jedini uvjet je da nema kiše i blata...to su mi ne ponovljivi dozivljaji...uvijek se sjetim onih okupljanja na osmomom kilometru gdje se i pecalo i pilo i pjevalo... :occasion14:

feco

Je, to je stvarno istina, to je fantastično, mada i ono drugo ima svoje.....čovjek, oprema, riba.....i ništa više  :ok:
BRZO I BEZ VEZE

feco

Nisam bio na pecanju ali se uklapa u temu. Bio sam na vodi....."ulaufavao" novi motor i pri tome upoznao  kolegu mlb, koji sonarom gleda di ima ribe, i upoznao sam ovdje kolegu, a na vodi gospodina Kobca koji je radio svoj posao. Ugodan razgovor i srdačan pozdravna kraju. Bilo mi je drago .
Sve u svemu krasan dan danas.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

nekinho

I šta kaže. Di ima ribe???  :bye:

feco

Na staklari u panjevima.....tako kaže  :wave:
BRZO I BEZ VEZE

pajdo77

Da sam ja Feco otišao na vodu poput tebe i od toliko vodurine i baš u to doba dana naletim na Milbića i Kobca ja bi to nazvao lošom srećom ili malerom a ne krasnim danom :baba: