Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

nekinho

Oće to tako...Kobac posebno revno zaustavlja nas "regularne", a one sa strujom ili mrežom i oni garavi mu prođu ispod oka pa koliko čujem tumaraju baranjskim šumama i remete mir jelenima i ostalima u PP Kopački rit....
Sad će se Kobac javiti... Pozdrav i do viđenja... :bye:
I skoro zaboravih HŽV

Dukulele

Nekihno es ti to neko camche nabavio pa si na Dunavu regularan a da povjerenstvo s donjogradske obale ni ne zna? 
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

feco

Citat: pajdo77  u Travanj 03, 2018, 13:26:31
Da sam ja Feco otišao na vodu poput tebe i od toliko vodurine i baš u to doba dana naletim na Milbića i Kobca ja bi to nazvao lošom srećom ili malerom a ne krasnim danom :baba:

:rofl2: :rofl2: nisam potonio, nisam ništa pokidao......dobro je
BRZO I BEZ VEZE

mlb

Pusti Pajdine komentare , on je sam sebi najveći maler!!  :stripii: Al jbg naš je pa ga volimo!  :icon_biggrin:

feco

Evo javio se konačno i onaj o kome pričamo  :stripii:  mlb  :occasion14:
Ma kakav maler......dan je bio super , i meteorološki i po sadržaju  :ok:
BRZO I BEZ VEZE

majstor

Još jedna riječ protiv Pajde i dolazim tamo - vama na trošak.  :stripii: :stripii:

nekinho

@ Duksone - nisam još, samo sam putnik u čamcu kojim me kolega vozika pa uredno susrećemo organe reda...

Dukulele

To je u redu, jer mislim bez obavijesti ribickoj kapetaniji PDGOKPID    (privatna donjogradska obalna kapetanija Pajdo & Dukulele)  o kupnji plovila koje nije ispravno upusteno u pogon  i ispravno zaliveno - pravne posljedice bi bile nesagledive.

Zagor

free image hosting

how to post a picture in a forum online site

Dobio na poklon krovne nosače  za golfingera pa išao sinoć na soma, Drava visoka i moglo su čuti raub soma. Sva riba je puno aktivnija nego prošli tjedan.
Danas poslije posla idem na cijelu noć i do subotu navečer.
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Ja sam jučer malo prošetao do vode i kako kažeš riba se polako javlja na površini što još nisam ove godine vidio. Ne znam kolika je temperatura Drave ali čim ima dešavanja mogla bi po mojoj računici biti oko desetak stupnjeva jer onda obično bijela počne pomalo raditi ovdje kod mene

šajzika

9 je bilo u nedjelju. Sad su topliji dani znaci da je vjerojatno presla tih 10c  o kojima pričaš
Audentes fortuna iuvat

Zagor

U petak riba stala, som nije raubo, nestala je i aktivnost bijele ribe na površini.
Dan popravio šarko na feedera.

how do i delete a youtube channel

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bio ja dopodne malo plovkariti tu kod mene. U startu bacio 5-6 kugli hrane pomješano sa zemljom i lagano. Riba još stidljivo uzima ali od bijele nisam upecao jedino deveriku,ostalo valjda sve,čak sam na dnu uhvatio i dvadesetak kedera,idu deset u kilu :stripii:,sve krupni al kad sam njih dovuko na hranu ostala riba stala. Uglavnom par dana hraniti,dotle će valjda i voda još malo ugrijati i onda počinje festival. Uglavnom super provedeno dopodne :icon_thumright:

Dukulele

Bio prvi put camcem malo na vodi,  ne nadjem zastavicu pa nisam isao na Dunav nego sam se parkiro na devetom km.  i narikto dva feedera na glistu i u medjuvremenu ganjo bucovcice.  Par bucova, par deverikica lijepih i jedna mikro mrena.  Motor sam palio jedno pol sata -  dusu ispustio, ali je upalio :)
Struju sam izmjerio,  razmjerio kako ce zice ici i gdje ce sta biti,  sad to jedan radni vikend i bit ce Orasje ko krstarica :)