Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

:stripii: necu pajdo ni reci da je šajzika pola dana proveo mokar do koljena  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Nemoj zezat starijeg covjeka, nece mu biti dobro.
Iovako mu ladno a poceo je i lagani snjeg :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Vas dvojica ste kategorija za sebe.Jenostavno nema čovjeka sa kojim bi vas mogao usporediti. Dok sam čitao šta ste radili odmah sam maznio lekadol,obuko debele čarape i navuko vunenu kapu preventive radi. Je bi po toj hladnoći riknio a da ne bi stigli motor upaliti iako pali na zub :stripii:. Više ja preferiram komarce nego pahulje i usputnu košavu a za vas dvojicu nemam riječi sem da skočite do doktora pa čiko da šarenih bombona  :rofl2:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Daj več jednom to sunce i duže dane. Ludimooooooo.  :uf:

DJ17

Sto se tice Soma i ja sam stalno mislio da je rano, ali bio sam svedok ovih dana (nisam peco,samo sam se zbog manjka vremena provozo) na Dunavu se vatalo... doduse dosta sitnog ispod mere ali ko i obicno to su "najlepsi" :red-card:, ali bilo je 4-5-6-7kg komada 2-3kom. i preko 10kg!!!

maverick

Pa i smudj fino radi na spustu u Aljmasu...bar mi kolega tako kaze

šajzika

:stripii:
Peca šarana na male tvistere
Audentes fortuna iuvat

DJ17

Da, da i ja sam cuo za Smudja i ovde na Daljskoj krivini pojedinci zabace 2-3 neki i 4 stapa na Soma i onda sa jos sastrane blinkerisu "Soma" na sedice i tvistercice... tacno me sramota tamo otic bacat glavinjare( probat stvarno Soma) odma ce bit pa i ti blinkerises...haha klasika... joj da li ce ikad bit bolje? NE!!!

joker

Ma ko ce nas shvatiti.uvijek nademo izgovor za nesto  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

miha

Citat: dravski pecaros  u Ožujak 18, 2018, 17:46:54
malo se bilo popodne  i uhvatilo se nešto bit će za veliki petak

jel to na vašem ribnjaku u selu ... :ok:

dravski pecaros

ma da..nemam di pa prisiljen tamo pecat.... :hi:

miha

malo van teme al izgleda dobro vi to održavate ...samo naprijed... :hi:

dravski pecaros

obišao pola baranje u potrazi za štukom ali ni udarca ..sve u svemu lijepo provedeno popodne  :hello2:

GAKOVAC

ŠIBLJE

STARA DRAVA- REPNJAK

maverick

Nisam to sve ni posjetio... :icon_scratch: Moracu jednom u obilazak...koja dozvola treba za sve te vode