Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Dao sam mu par glavinjara i sad se ne moze rijesiti problema  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

maverick

Ma da...sad ce biti mms s greysikom  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Sad ćeš susjed imati više prostora za šaranolov  :icon_thumright:

maverick

vidis nema greysike...siba s retfalom mms porukice..ono kila dvije tri i tako..rh ovaj onaj... :toothy12:

Darko

a možda greys ode do njega pa prespava kod njega u kabini  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

a ne bih se mijesao u musku ljubav  :toothy12:

Darko

greys i danas imao roza majicu , sve mi više vuče na "KZR"  :toothy2:

maverick

Samo ne znam koji je "kokica" od njih dva...mada greysika je sitniji...a retfala bilda...kontam da je greysika u problemu

Darko

greysika će da cvili ko svinjče pred klanje kad ga bilder uhvati  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Kugla

Bemti što učine glavinjare, pa kud si mu ih dao!

maverick

Kugla

maverick