Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

marinela

Trošim zadnja dva dana godišnjeg i naravno išla bi na pecanje,da li se uopće isplati sa obzirom da Drava pada,a ja pecam sa obale? Mislim samo pecanje je već nagrada samo po sebi  :love5: no vrijedi li ići?
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

Miro

Danas na Dravi baš ništa  :(

marinela

Ja sam bila u utorak na srijedu cijelu noć i ništa pa se bojim da sada kada voda pada tek neće biti ništa

Ivan Borojević

Cijelu noc i ni da pipne, ne mogu da vjerujem. Na sta si pecala i kojom metodom. :icon_scratch:

marinela

Na senk,barska glista,durbaher,keder,meso...mjenjala predveze,udice,dubine..pokušala bacati blizu pa daleko...NIŠTA,bunar!!!

Greys

Ovih dana ovi koji ''vozaju'' bolonjez stapovima, hvataju lijepe primjerke bijele ribe, jucer sam se provozao do jednom mjesta, jako krupna deverika, plotica, uglavnom na crvice i kruh

maverick

Ne idem na pecanje... :BangHead: porezao sam desnu ruku i necu duze vrijeme ici na pecanje.,.. :violent1:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

saodnasn

idem sutra bilje stara drava, preksutra repnjak, nedjelja šiblje.. :)

umpahpah

ajd bas javi sta kaze Bilje????

Greys

Citat: maverick  u Rujan 26, 2013, 22:07:41
Ne idem na pecanje... :BangHead: porezao sam desnu ruku i necu duze vrijeme ici na pecanje.,.. :violent1:
E ovo će bit težak period za tebe, al ozbiljno  :icon_scratch:
Nemoj mislit na torticu 

Stepa

Citat: maverick  u Rujan 26, 2013, 22:07:41

Mozeš sa mnom u čamcu trebam malog od meredova i kuhinje a to možeš i sa lijevom :icon_thumright:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

umpahpah

:violent1: GREYSSSSSS ZLOČESTI JEDANNNNN  :violent1:

Greys

Ma ovo je zezancija naravno, ali stvarno neće Mavericku bit lako, uopće. Naučio je biti na vodi. A kako stvari stoje, neće moći dooooobar period.  :icon_puke_r:

umpahpah

ma sve 5 al ja to nikome ne bi poželio,ja sam popaso longetu na desnu ruku prije dvije zime i skinuo je drugi dan zbog jiga i sad mi mali prst ostao ko banana ukrivo!!!!

Greys

Pa to i jest poanta priče, da nažalost mora izdržat taj period, jer nedaj Bože u suprotnom da nešto bude po krivom. Svakako pričeta taj period, njegova riba njega čeka, u to nesumnjamo, a do tada će već nać (ili ima) neki hobi, zanimaciju  :icon_thumright: