Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: feco  u Listopad 19, 2018, 14:39:32
Danas ponovo veselje u mom čamcu....prva riba u životu na vertikalu  :hello2: :hello2:

12,3 kg
Bravo majstore. Svaka cast
Audentes fortuna iuvat

Darko

Citat: SMT  u Listopad 19, 2018, 13:52:12
Malo van teme, izvinjavam se...

Juče kratka službena poseta OS, sačekali me ovi tipovi, platili kafu, kupili mi nešto pribora još, nema se... A i vadim se da ne kapiram te kune...

Tresli lesatha, deluju zadovoljni... Sad, da li nisu hteli da me uvrede ili šta već, nemam pojma

Dobri momci...

Ko je ovaj maneken pored šajzike, šajzika pokvario sliku
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Feco bravo...SMT..rj..retfala..i ova dvojica...nema dalje , upoznao si sve sto jedna država ima  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

A ne znam, ima tu dobrih momaka još, sa obe strane... Preko foruma upoznah i  moje “domace” momke koje nisam znao...

Ova dvojica gore se nešto prave fini, ti su najopasniji... Ovaj sa donje slike mi objasni šta je lizing, šta menja nakon 7 godina kad istekne... Pogled iz sasvim nekog drugog ugla, jbt ismejah se ko malo dete...

Pokvarih temu, skroz...

Feco,

Čestitam na ulovu, to je pocetak, sad ćeš ih pokidati :clap2: :hi:

feco

Hvala dečki , prvo je pa je slatko .  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

nekinho

maverick

Danas ja i Zvonko bili malo na pecanju...nisam mislio tipkati ali cisto da me alexdja ne zahebava  :stripii: Ovaj momak ne ide cesto kao prije ali nije gadljiv na smudja...desnica nije usporila...jedino ribe neke socijalne veličine...ali to nije toliko bitno

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Istrčo i ja malo na dunav. Vidio drage ljude.
Ufatio 4 konzumna, najveci 2 kg.

maverick

SMT

Citat: TonyC  u Listopad 21, 2018, 18:21:17

Preko puta se javio tek u 20:30, debelo po mraku... Kod tebe?

Nisam te hteo jutros pitati, posto spavaš ko top u 08h :stripii: :stripii:

maverick

Pecao je do ponoci pa ga to izmorilo...mora beba pajkiti bar osam sati... :takoje:

alexdja

Citat: maverick  u Listopad 21, 2018, 18:20:47
Danas ja i Zvonko bili malo na pecanju...nisam mislio tipkati ali cisto da me alexdja ne zahebava  :stripii: Ovaj momak ne ide cesto kao prije ali nije gadljiv na smudja...desnica nije usporila...jedino ribe neke socijalne veličine...ali to nije toliko bitno

:thumbsup:

Kod mene su još socijalniji...

Nego napale me neke nezvane štuke pa vade prosek...
       Nema više divljeg bučka. :no:

TonyC

Citat: SMT  u Listopad 21, 2018, 19:51:48
Citat: TonyC  u Listopad 21, 2018, 18:21:17

Preko puta se javio tek u 20:30, debelo po mraku... Kod tebe?

Nisam te hteo jutros pitati, posto spavaš ko top u 08h :stripii: :stripii:
Isto  dobrano mrak pao.
Sta da ti kazem, spavao sam ko top.

No

Bio od subote do danas.
U subotu mi duša spavala u čamcu.
Došao doma,  iz  svatova u tri, i u pola sedam sam, bio u kombiju, na putu za ribolov.

Nedjelja i je donijela iznenađenje.
Posjetio me prijatelj, koji ima 72 god, a od toga je 50 na štakama. Prije pet šest mjeseci imao je tešku operaciju i svi smo ga vidjeli u kolicima, iz kojih bježi čitav život, ali stari mačak ima devet života i borac je za deset.
Svakodnevno svojim twingom koji ima prilagođene komande za upravljanje, juri po ribolovu koristeći ove lijepe jesenske dane.

Malo je reći da mi je bilo drago kad sam ga vidio tamo u ranu zoru.

Ponedjeljak mi je donio jednog debelog šarana.

Danas sam lovio krupne babuške i plotice.

Smuđa nigdje, smuđarke i dalje love na kedere.
Kolega mi ulovio neke somove.

Ovaj izlet  obilježila je jesen.

Jesen kasna, krasna, lijepa, zlatna, kao  nacrtana.
Vrijeme s nešto malo vjetra i lišćem što masovno otpada sa grana, dok rijeka mirno teče, suncem okupana.

Baterije su pune i ne moraju se štediti idućih dana.