Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

feco

Sad sam se vratio s vode....bome nula bodova danas.
Kugla prijatelju, nije baš tako kao što Mario kaže  :rofl2:
malo manje glave bacam  :rofl2:....ma slični su to štapovi, držao sam u ruci oba u trgovini, nema velike razlike među njima, jedino što je moj pogodniji za malo veće glave, odnosno za vode sa srednje jakim protokom na Dunavu. Klimao sam i onaj Predator III 20-70g, e tu je već bitna razlika....e taj je za glave kao čaša od jogurta  :stripii:
BRZO I BEZ VEZE

pajdo77

Ja vec par dana ni leptira uhvatio nisam.sinoc sjeo jer sam sat i pol skakao po kamenu ko koza,nasuprot mene ma ni pet metara u tri kvadrata radi smudj ko lud a ni da pipne.dobrih pol sata je on tako ludo vao,vidi nista od mene i dosadi mu te ode svojom putem...a i ja svojim.boze kad se samo sjetim koji sam potencijal bio a vid sad,kad cujem raub ispadne mi stap iz ruke,nisam navikao na tak sta.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Feco, Susjed hvala na odgovorima, znači nema neke velike razlike  :ok:

maverick

A sto se tice ovog malog, sad sam se malo više izigrao s njim...Fin stapić za jig, brz..u odnosu na cd-e ili magnetica...samo je ta oprema na vecem levelu, sve skupa je to finije. Mene je jedino iznenadilo kako takav stap moze tako ispucati i mali vobler...i to recimo s pp...ono neka srednja špaga...mislim da bi to sve bilo i bolje s nekom osam nitnom...ali i ovako vobler lezi u pm...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Susjed hvala na kratkom opisu, moram to probati kad se vidimo, mući me već duže vrijeme neki takav štap, zadovoljan sam sa bushwhackerom 20-60 gr, ali nekako mi za male glave 7-10 gr nije, sve ostalo odrađuje lijepo, sad je dvojba uzeti onaj 10-40 ili 15-40 bushwhacker jer cijena je 600 kn, ili ovaj Zender, ali hebemu cijena je skoro 4 puta veća, e sad jel stvarno toliko bolji?

maverick

Nema tu bolji ili lošiji, vec jednostavno protegneš se koliko te ne boli...volim to malo čačkati...isprobavati...i tako...znam puno njih koji love više s "bušem" nego ja s bilo kojim drugim...tako da...mislim da je bit ici na vodu i uzivati a s cim...jbg ovisi koliko mozes baciti u tom momentu...Mene i dalje kopka onaj lesath od smt  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Mani se lesatha, Zender ti je  :ok: Ja mislim da ću uzeti taj manji bushwacker cijenom je ok, a koliko idem zadnje vrijeme, taj manji o oanj veći koji imam će zadovoljiti sve što treba  :ok:

SMT

Malo van teme, izvinjavam se...

Juče kratka službena poseta OS, sačekali me ovi tipovi, platili kafu, kupili mi nešto pribora još, nema se... A i vadim se da ne kapiram te kune...

Tresli lesatha, deluju zadovoljni... Sad, da li nisu hteli da me uvrede ili šta već, nemam pojma

Dobri momci...

Kugla

SMT mogao si javiti platili bi i mi drugi kavu, a ova dva opaka momka  :uf:

maverick

Lijevi je dobar momak, ali desni je zato loš za obojicu  :stripii:

SMT

Marijo,

Kopka te opravdano, ja mislim... Ako sam dobro razumeo priče o Dravi, tvom broju izlazaka Dunav/ Drava, veličini glava koje bacas, dubini reke...

Probas, vidiš, da ne napraviš grešku u koracima...

maverick

Ma nema tu gresaka, ustvari moja zena kaze...sto je Marijo stariji , igračke(greske) su skuplje  :stripii:

feco

Danas ponovo veselje u mom čamcu....prva riba u životu na vertikalu  :hello2: :hello2:

12,3 kg
BRZO I BEZ VEZE

SMT

Citat: maverick  u Listopad 19, 2018, 13:57:54
Lijevi je dobar momak, ali desni je zato loš za obojicu  :stripii:

A ne znam gde bi ste ovog tipa stavili, u nesvrstane...

Pričamo te lovačko/ribolovačko/marsovske priče... Dok ja slucajno nisam načeo neku temu...
Vrlo brzo sam ukapirao da čovek voli više nešto drugo plasirati nego varalice...

A za kratko sto prozborih sa Tunjom i on je u toj kategoriji, strastvenih ribolovaca, naravno...