Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

tole

uh. znam kako ti je....imam neku upalu zgloba na desnoj ruci već mjesec dana, ne mogu odmarat da se povuče do kraja zbog posla, a držanje štapa u ruci je muka i po...morao sam izlaske svesti na minimum

maverick

Jedno vrijeme sam imao problem s teniskim laktom ali nije bilo ovako ....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

saodnasn

u bilju 2 stuke* od 2kg, i jednog od 2,5...ima nesto ali kisa me otjerala

Slaven

Mario a šta je bilo, jel neko bosansko čakijanje u pitanju, jel treba pomoč, imam jednog koji dobro barata tim stvarima :toothy12: :toothy12:

Stepa

Ako je doktor bio Bosanac jaooo  mora da su ga ušalovali do bola :toothy10: :icon_biggrin:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Posjekao sam se malo na poslu...nema čakijanja  :toothy12: prevazišli smo to ima već godinu dana  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Ej druze, u svakom losem ima i po nesto dobro... Postaras se za nakandu po osnovu osiguranja od povreda na radu, pa si priustis neku novu rolicu ili stapic. Odma ce da ti bude lakse, kao neka kompenzacija sto ne mozes na pecanje  :toothy10:

Slaven

maverick

Pa da...sam sebe da opeljesim... :toothy12: nema bolovanja ni da prst odsjecem  :icon_biggrin:

Darko

samo polako da ne završiš na psihijatriji  :alas: , sad kad se počne punit galerija ulova smudja  :toothy2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Pravim pomagalo za ruku...pa kad izvadim koncice mozda se i oprobam...a vjezbam i zabacivanje lijevom rukuom u kantu od yupola  :toothy12:

Slaven

Greys

Ovo zadnje sa lijevom rukom bi volio gledat, gađanje u kantu  :icon_biggrin:

Kugla

Susjed moraš izdržati da se ozljeda sanira kako treba, a do tad, pa dao sam ti prijedlog vozim te samnom kad ti mene nisi htio, tvoje je samo da kažeš tu se usidri, tu bacaj  :icon_thumright:

maverick

Situacija je slijedeca, od deset pokusaja pogodim pet puta lijevom u kantu na 15 metara  :icon_biggrin: znaci trebaju mi samo osovine za rucke od stela i imate i vi i gdin smudj veliki problem  :toothy12: ako tonyc moze levom...mozem i ja  :thumbsup: