Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

:stripii: A  to si ti golube  :stripii: Jeli bio udarac ili si ga potkačio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Kad vidite naslov Neman na Dravi - Pitomača, to sam ja stavio svoju sliku.  :stripii: :stripii:

durmy

Moguce da sam ga podkacio...spustio varku na hot spot krenio odizat i pocela igranka ...nije bilo kao  kod smuđa da udari...

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

rj

po načinu bijega i ja bi rekao da je potkačen ..ebiga zla kob
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

smudjoslav

Stepa

De molim te :sha: od kad ti bacaš tolike glonđe od glava :rofl2: :uf:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

SMT

Zima... Kabriolet ne valja...

smudjoslav

Citat: Stepa  u Prosinac 03, 2018, 10:10:43
De molim te :sha: od kad ti bacaš tolike glonđe od glava :rofl2: :uf:
Ako si na mene mislio...Nije glava velika nego je smudj mali... :stripii:

KvacakZu

SMT

KvacakZu

SMT

Šta znam, lede karike, nemam kabinu, ne pijem rakiju( možda presudno) :rofl2:... Više volim neki blag plus :hi:...

A i ovi kao “tvrdji” momci su počeli nositi zimske jakne... Ili su “svileni” postali...

maverick

Kako slabije idem na Dunav, ni nemam potrebu toliko za kabinom...ali ljeti..se sakrijem od sunca ...sad, kad je zima...iza kabine nema vjetra...tj puno je manje...kad vozim jos imam i ono  vjetrobransko staklo...po ovim minusima jurcam skoro 50 na sat bez ikakvih problema....Upalim grijalicu u kabini i otvorim vrata jos toplo izlazi iznutra...Skoro pa da je milina  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

I ja jucer bio na vodi, pozdravio šajziku a on se pravi kao da ne čuje, upali motor i gas... valjda se uplašio ovako krupnog ljudine :stripii: :stripii:

šajzika

Kad lovim ne poznam nikog :stripii: :stripii:
Sad sam povezao gdje i sta,.isprike s moje strane :hi:
Bas sam Š.
Tak sam Darku okrenio ledja i otisao kad je upeco velikog smudja
Audentes fortuna iuvat