Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ja bio sinoc. Brzo se vratio. Lede vodilice,lede ručice. Al ajd,morao sam bar na kratko tako da shvatim da skoro necu. Bacam i usput onako razmisljam kad bi covjej imao onaj baitruner umjesto klasicne masinice mogao bi imat i nekakve rukavice,makar one tanje. Ovako otklopi preklopnik,pa zadrzi stunu ozeblim prstom tako da nemam pojma jel ju drzim dok vobler ne klepi u kamen na obali pod nogama,shvatim da treba ponovit radnju,onda opet zaklopi taj preklopnik. Mislim si da je onaj baitruner il kako mu je ime kad jednom naredis na tezinu varalice moz bacat i u rukavicama. Njezno dodirujes spulnu i bog te veseli. Problem je jedino sto nemam to cudo al bas mi je ovako zgodno na jubitubi kak to oni vitlaju

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Danas je bonusov dan pa im necemo kvariti vikend sa slikama ribe.. :uf:
Ono kad krenes a smrzne ti šajba

who wrote funeral blues
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

Izašao na vodu, bacao tri sata. Jedan smuđ , jedan kg......dobro je  :hi:
POLAKO I BEZ VEZE

pajdo77

Pa sta tj kakve to rukavice imate da mozete raditi sa njima ako ih uopce koristite? Imam neke strikane-klizu se
Imam neke kormoranove-ne klizu se al onako neke bez svih prstiju pa zebu prsti. Jel koristite neku kremu il pijete antifriz kad vam prsti ne otpadaju? Cuo svasta,te mazi svinjskom masti,te ovo te ono al nista provjereno.

maverick

Da...zima je po prstima...imam imax rukavice ali ne pomaze puno. Veliko plinsko kuhalo...ili grijalica...pa svako malo upališ i ugriješ ruke...to je onako...za mene odlično riješenje...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Znao sam ujutro dok pijem kavu namazati ruke svinjskom mašću, znao sam neprimjetiti dok "baraba" čvrka a sad sam naručio neke rukavice

abraham cowley quotes

pa se nadam da mi bar neće biti hladno ako riba neće

ps

Uz dužno poštovanje, ali moram reći, Šaptać Smuđevima ti si mi nešto jako svilenkast za ove minuse. :tongue1:

pajdo77

Bome jesam,pa zebu prsti hebiga,sam mislim kad cu kuc a nisam jos ni dosao na vodu-hebes onda tako pecanje. Kad pandrknem trazio sam da me iskljucivo roknu u krematorij i nej taj proces malo otegnu, to mi je jedina sansa da se dobro ugrijem a da ne gledam u plinsko brojilo za kolko ce me oderat iduci mjesec

No

Pajdo, vi u Osijeku imate podgrijavani trg idi kod gradonačelnika nek osigura podgrijano mjesto za pecanje.  :stripii:

bonus

Jedan od danas...
Da nije bilo kuma da nanjuši mjesto sa sonarom zadnje generacije...
Kad ono drm...antifriz na vodilice, bože pomozi, srećo priskoči...

maverick

Sad sve nesto kontam da vam nisam ni trebao prodati čamac...izlovicete ve smudjeve u ovom kraju  :stripii:
Čestitke u svakom slučaju...sad ste zaraženi i upecani bez povratka...nadam se da ste svjesni toga  :uf:

bonus

Citat: maverick  u Prosinac 01, 2018, 18:30:19
Sad sve nesto kontam da vam nisam ni trebao prodati čamac...izlovicete ve smudjeve u ovom kraju  :stripii:
Čestitke u svakom slučaju...sad ste zaraženi i upecani bez povratka...nadam se da ste svjesni toga  :uf:

:stripii: Donosi sreću ovaj čamac...sad ne znam sređivat ga uopće ili ga ostaviti ovakvog kakav je...
možda bolje ništa ne dirat  :sha:

maverick

Sezona je u punom jeku...nista ne dirajte dok lovostaj ne dodje