Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

No i 3 Gosti pregledava ovu temu.

feco

A sad izvještaji....jedan smudge 1,5 kg i jedan takav u bijegu......zadovoljan . :hi:
BRZO I BEZ VEZE

maverick

Za razliku od jucer ..danas je bas mrljavo uzimao...otpadao kod meredova......iskačivao se..a bas se zavukao u sami plicak...voda pala a on ostao mahom na ispod dva metra dubine....Ali bar je puhao vjetar i bilo je hladno  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Ovaj vikend posvetio Juliški :love9: :love9: :love9: dok je ona odmarala morao sam malo na zrak pa makar i kedere lovio :hi:

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

SMT

Bio sam na gostovanju danas... Prvo me policija u Aljmasu dopratila do spusta, fini neki momci :stripii: :stripii: :stripii:... Posle me Darko i Sajzika pokupili na spustu..  Radili smo neku tehniku pecanja ja i Sajzika, ne znam kako se zove... Čim dotični stigne do Os javiće se...

durmy

Vise srece drugi puta

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Darko

zanimljivo  :ok: , reci nam nešto o priboru  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

alex7777

Citat: durmy  u Prosinac 02, 2018, 19:07:31
Vise srece drugi puta

moz se slikat bez camca  :uf: :pirate:

šajzika

@Smt
Zna policija tko je sumnjiv.

Ujutro bilo zeznito. Darko i ja palimo motore a nijednom ne ide voda na "rupicu" :stripii:

pred svitanje pun gas

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

šajzika , nije pun gas , ja sam vozio u ekonomiku  :toothy9:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

dravski pecaros

ja bio imao jednog malog smuđa na gumu i sada ljepo imam temperaturu 39 ...malo klanje,malo na poslu i danas se smrzao   eto recept za biti na bolovanju  :dontknow:

šajzika

@darko
Bas sam komentirao Smt-u kak je kod mene pun gas a kod tebe ekonomik,
podjednaka brzina .

@dravski
Drz se druže.
Mal cesce ici da se celicis :stripii:
Audentes fortuna iuvat

perovski

Citat: durmy  u Prosinac 02, 2018, 19:07:31
Vise srece drugi puta

somina i pol

maverick

Snimatelj je kralj...motivator...a ovaj sa stapom se predao bez ispaljenog metka...a teren je odlican za zimsko pecanje  :ok:

durmy

35gramac i struna 0.16 zato sam i rekao da pali kameru jer sam znao da nemam šansona