Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Grof

Kontam da se od uzbuđenosti Dus namazo da ni ne peca nego leži negdje u čamcu
Tu je brate odmah iza panja

Stepa

Dus  :icon_king: zelenko je naučen da se ne vraća bez ribe :nono: :nono: molim vas da da NEnarušavate reputaciju istog :toothy9: :toothy9:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Slaven

Zelenko neide kuć bez ribe, ako neće zabaci samo pokraj njega, odma lupa :toothy9:

maverick

Valjda ce se dus javiti kad se vrati  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Načuo sam da je mama uhvačena , samo neznaju kilažu zbog nestašice vaga ! ! ! !

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Papci provociraju sto sa ulovom i zovu na kobasu i jaja kuvana :crybaby2: :love7:

maverick

Ček a tko je u ekipi..nije valjda da si im ti dao čamac  :toothy12:

Stepa

:BangHead: Nisam imao srca da ih ostavim  na vjetrometini pa sam pokleko na Dusove suze :crybaby2: i vidi sad oni mene ??????

TonyC

Dali je ekipa za očevid na terenu ili se vratili ????

Stepa izvještaj !!!!!!

Stepa

Upravo se moj komencijas vratio ulovio dvije ljepe fatljike i jedan normalan a Dus ce valjda podnijeti izvjestaj dok Ivana da zeleno svjetlo.
Nisu razocarali zelenka :occasion14:

saodnasn

jel bio netko na mojnorosu ovih dana, ja planiram ujutro otici..

silure

bio sam za vikend...jada i bijeda...isti kao u zmajevackom...bitno da je mreza na mrezi...

Vuck0

navodno se hvata i stuka i saran... al vidim da si ti bio i nista znaci to su samo price  :icon_tongue:  nista bez probe

zvona

večeram..toplo se obučem i idem na vodu do makar 23 h Sava fino raste  :icon_thumright: