Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

smudjoslav

...Voda 2'c...Panj,panj panj...

SMT

Bio... U nekom sam raskoraku bio sa smudjem...

mossi

SMT

Može se... Sutra sigurno...

Stanje sinoc...

smudjoslav

...Evo sad dobih informaciju koja je pobila moju tvrdnju oko panja...Drugar danas 3 komada na krupnom kamenu... :takoje:

milan-so

Citat: SMT  u Prosinac 22, 2018, 19:33:57
Bio... U nekom sam raskoraku bio sa smudjem...

U 4 zabačaja 3 kom oko 3 kg ... u 3 min ... i onda jos 5 sati ničega  :dontknow:
Pesak, krš ...

pajdo77

Vi mene samo pobrkate sa tim slikama. Slika smudja sa bjelim tvisterom,ajd sutra vitlam bjeli-nista,onda ista situacija al zeleni,kopaj po kutiji,nadjem ja i zelenog pa nista. Pa daj se vise dogovorite pa da bacamo jedan te isti,ko ce vas popratit kad svaki dan drugacije bacate,nemam ja tih dekora ko auto lakirer. Daj se skoncentrirajte vec jednom

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

SMT

Pajdo,

Slušaj... Ja imam guma milion, Sajzika ima sonar, ti znaš mesta... Nas trojica vredimo za jednog ribolovca, treba samo da izadjemo zajedno i naši su :stripii:...

pajdo77

Ma legendo pomogo bi ja al ti ja ni mjesta ne znam. Jedino kad plavusa drekne da se kupim tamo gdje mi je i mjesto onda odem u šupu

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Pazi Jovane....Pajdo je lik koji samo kukumače...lovi da bi se mnogi postidjeli...filozof...pusti ga...samo se boji da mu netko ne uleti na teren  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Marijo,

Ja sam ga provalio, lomi ribu 101%... Sve iz okolo pokušavam da mu se “ uvalim”... Sajziki sam trazio da me upozna sa čovekom i on nešto isto filozofira...

maverick

Rekao bih nesto.....al ce šajzika opet da se ljuti na mene...ali blago receno...banda je to  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Jedan fin gospodin... Kaže nije fizički radnik, samo fino pecanje... Ne može se veceras javiti, sutra će...

KvacakZu

SMT