Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

ljuska

to ga alex zacopro pa neka mu on plati ciganćicu :stripii:

alex7777

napokon sam imo dvi cvrke al bez rezultata  :stripii: :uf: jedan udario  drugi udario imo ga na sekund dvije i reko mi vise srece drugi put  :bye:

dravski pecaros

bio malo do Drave probat prevariti šarna ali bez uspijeha..  :hi:

feco

Danas sasvim drugačija priča......skinuo maler....7 komada danas popodne.....one manje sam pustio, neka rastu još  :hi:

Ova opet loša...pa šta mi je s blicom ......
BRZO I BEZ VEZE

No

:uf: Blic možda nije uključen  :stripii:

:occasion14:

alex7777

Citat: feco  u Veljača 17, 2019, 18:41:30
Danas sasvim drugačija priča......skinuo maler....7 komada danas popodne.....one manje sam pustio, neka rastu još  :hi:

Ova opet loša...pa šta mi je s blicom ......
Pajta nek si ti marnio da nisam maler a pajta ti je danas preso preko bijele ribe cak  3 puta i eto zadovoljstina  :uf: :stripii:

Mornar Popaj

Citat: dravski pecaros  u Veljača 17, 2019, 17:48:53
bio malo do Drave probat prevariti šarna ali bez uspijeha..  :hi:
I ja planiram za koji dan do Save, otvoriti sezonu šaranolova
Dan prije lagano prihranit, pa otpecat od ujutro do mraka.
Sava je već na 7c i još dva tri dana kad ugrije na 8c možemo početi.
Jedva čekam  :hello2: :pirate:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

feco

Bio na vodi od podneva. Do tri ni kvrc, a poslije, pa do mraka, bilo vrlo dobro. Sličan tajming bio i jučer.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

Debeli šef

feco kao dopisnik sa dunava.  :toothy9:

feco

Tako ispada  :stripii:.....a možda će nekome biti korisne takve informacije .  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

Debeli šef

SMT

Citat: feco  u Veljača 19, 2019, 05:14:27
Tako ispada  :stripii:.....a možda će nekome biti korisne takve informacije .  :hi:

Razumem ljude šta žele reci, pretpostavljam da znam i razloge(objektivni su)...

Ja moram da ti priznam, da uživam u tvojim izvestajima, realni su i korektni i imam malu dozu kritike, prekratki su ali dobro...U svakom slučaju su više nego korisni, tako bar ja ovu temu vidim(kao deljenje nekih osnovnih informacija), moguće i da grešim... Na kraju dana svi idemo iz razlicitih pobuda na pecanje... Svako za sebe zna iz kojih...

Kad kažem da su korisni, mislim da se vidi da si ti dugo u ribolovu, samo si možda u ovoj disciplini kraće... Logično si sabrao 2+2 i vrlo brzo dobio rezultat/te... Imaš dobru “ podlogu” sa trke na 200m i lako si se “ presaltao” na 100m...

Pratim tvoj rad kroz ovu temu i uživam u njemu ... Ti naravno po svom nahodjenju...

majstor

Ja sam neaktivan zimi, sezona mi je na poslu, ali vas sve pratim i dijelim s vama uspjehe i neuspjehe. Kad ulovite, veselim se kao da sam i sam ulovio. Feco prednjači, pa SMT i ostali koji nesebično dijele rezultate. I neki drugi love i šute. Ja navijam za vas.  :notworthy:

feco

SMT i majstor.....hvala za podršku.  :hi:

Ma jasno je meni da ima onih kojima se sviđa, ali i onih kojima se ne sviđa kad objavim šta sam upecao i eventualno još koji podatak.  Pa zar nije čudno da prođu daaani da nitko ne napiše da je bio na vodi i kako je prošao, a ima nas tu, ne znam točno, stotine aktivnih ribolovaca.
Meni osobno je drago kad bilo tko napiše bio sam tu i tu, upecao to i to, ili ništa...nije bitno....samo takvih izvještaja ima jako malo.....nažalost. To je po meni bit foruma.....događanja na vodi i izmjena iskustava. Ako nije, šta je onda bit ?
Usput rečeno, danas svečano nula bodova  :stripii: :stripii:....samo dva puta kvrc i to je sve.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE