Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

ljuska, ossa i 8 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Šta ćemo.. ja otupaveo odavno.  :BangHead:

maverick

Mozda da odemo na pecanje   :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Citat: tica  u Veljača 20, 2019, 13:03:36
Citat: Greys  u Veljača 20, 2019, 12:31:34
Feco, forume, fejsbuke, postove, prikaze slika prate svi, svuda. Dns si ti tamo, sutra pero peric i ostali. Ribari, ribolovci, krivolovci, i grohotom se smiju jer si im besplatno pokazao gdje ih ima.  :bye:
Jos kad "pero peric" postane "turisticki vodic" pa ti dovede cijelu "ekskurziju" na lokaciju...pa-pa...

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

A ovo dozivljavao, doslovce na dnevnoj bazi, pa od kako sam poceo solirati, meni super. Mislim da ih ima tu dosta koji su vodili sve i svasta po camcu, pa im sad drugi sjede na mjestima, govore im kako se tu lovi, kako tu lezi prepreka i slicno. Prepoznat ce se oni. Sve te kuzim, i za sve znam sta mislis, cak i dalo bi se reci na koga mislis.   :stripii:
#foxrage
#fox_rage_fishing

Debeli šef

poveo danas frenda. obožava pecanje ali nema iskustva s dunavom, čamcima, smuđem.
pojasnim mu osnove, dam štap i kandžijamo tako par sati.
i pričam kako sam se zaljubio u smuđevu čvoku i kako sam postao ovisnik o tom trenutku kada mi preskoči srce.

znam, kaže on.
kako znaš ako nisi nikad lovio smuđa?
malo prije mi čvoknuo, kaže.
što nisi vukao?
jebi ga, zaboravio sam.

i nije to poanta. na kraju mi pecanja prizna da mu je čvoknuo i drugi put. i opet zaboravio vući, toliko ga valjda čvoka hipnotizirala.  :stripii:

alex7777

e bio sam i necu da vam kazem :vrag:
nakon dugo vremena danas dobar  :hi:

ixion

Citat: maverick  u Veljača 20, 2019, 13:11:40
SMT, mi ne živimo od ribe, mi živimo za ribu...mada onih suprotnih je puno, pa kad tu dodas sve one iskompleksirane koji ne moraju da love za euro vec samo da se izliječe od nekih kompleksa, vrlo brzo shvatiš da vaga preteze na stranu tih budala. Nisam ni ja uvijek bio moralna vertikala, ali ni ne svrstavam se medju jedne ili druge.
I kad tu dodas one koji pokusaju povratiti ulaganje u pribor i opremu...ostanu rijetki koji pošteno pecaju....Mada nismo mi otkrili sveto pismo...oduvijek je tako samo se sad puno vise pise o tome
Iz svih tih razloga sam i prestao da se druzim s vecinom pecaroša...kad se nadjemo na kavi...moze da pricamo o rekreaciji , čamcima, motorima itd...
Začuđujuce je kako mnogi i ovdje i na drugim forumima pišu o problemima a dno su dotakli odavno, da ne spominjem face ili instagram....Drugi su u  nekim strukturama koje bi trebali biti ogledni primjeri a prodaju ribu...i tako, kao i obično...onaj me neki dan pita sto se love debele zenke sad a onda drugi dan pita koji sonar da kupi da bi i on nesto lovio...
Nemam sonar niti ću ikad kupiti jer me ne zanima takav način ribolova. Čamac u 12. mjesecu uvijek izvađen iz vode a ribu NIKAD NISAM PRODAO NITI ĆU TO ČINITI. Ne zanima me riba koja je puna ikre!
Lijepi pozdrav svim članovima i to bi bilo sve od mene na ovom forumu.
Zbogom!

pajdo77

Bio ja tri sata danas i jok. Ajd pa krasan dan i šteta ga provest u kući. Sad počeo kao neki vjetar pirkat a i ručat treba pa sam našao dobar izgovor da zbrišem kuć.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

Debeli šef

danas vodio šogora.
6 čvoka na 12 mjesta. pola čvoke po poziciji. jedna na sat.

ne zvuči loše a u stvari sva događanja su bila na jednom mjestu unutar 30 minuta. radi smuđ koji se neće ove sezone mrijestiti.

No

:hi: Bio na jednom naizgled standardnom izletu, međutim bilo tu svega više od standardnog i ribe manje od standardnog.

Sunčano vrijeme, kao promjena, osim ljepote donosi sa sobom i neke terete za nas osjetljive.
Stigli smo tamo u utorak, dočekao nas je sunčan i prekrasan dan.

Srijeda, kopija utorka. Oči mi nabrekle, od odsjaja vode, od sunca, od sinusa, od godina i popijem voltaren protiv bolova.
Nakon pola sata, sat počima šou od kašlja. Tušenje ripanje.
Naravno skužim da je to reakcija na taj voltaren pe odem u šikaru i zabijem kažiprst u grlo ne bi li povratio što se povratiti da.

Imam i neke pumpice pa sam i to sisao, kao prvu pomoć.
Kaže mi kolega hoćeš na hitnu.
Velim, ma ne, zabo sam prst  u grlo do šupka i povratio nešto sluzi.
Na to će on, a ne, ne radi se to tako. Prvo zabiješ prst u šupak pa onda u usta ako hoćeš povratiti
:uf:
Luđeg savjeta u životu nisam dobio, tako da se u svoj toj mojoj muci našlo mjesta i za malo smjeha

Jučerašnji dan sam proveo kao omamljena pura, klečeći malo, malo na rubu čamca i umivajući se.

Dobio sam tokom jučerašnjeg dana, na gumu, jednog soma oko četiri kilograma, a uveče kasno noću lupi mi, onako školski, za izbit  štap iz ruke. Maznem kontru, ruka u tvrdo, dobro da je nisam slomio.
Spavam na doljnjem vojnom krevetu, na kojem je još jedan krevet iznad.
Ne znam kakva je bila riba ali sam ja gotovo ispao iz kreveta i dobrano ošinuo rukom po onom gornjem.

Jutros je osvanuo prekrasan, oblačni smuđevski dan i za tih sat dva što smo bacali dobio sam dva kilaša.

Sa disanjem se sve smirilo, u povratku sam od prijatelja pokupio rog od jelena, koji ću pokušati ukomponirati u štap Harty Rise Predator, čiji sam blank nedavno kupio.

Možda je još rano, ali mi se čini kao da je vrijeme šarana, tu negdje iza ugla.
Ako se nastave ovakve temperature, vjerojatno ću početi nositi pribor za šarana i sačekivati neka nova praskozorja na rijeci Savi.

majstor

Ovo sa prstom je gnusna ali efikasna metoda?  :stripii: :stripii:  :wave:

Debeli šef

e kad mi je vjetar savio štap do vode shvatio sam da treba bježati doma.  :stripii:

maverick

Trebalo je danas izaci na ovaj vjetar  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

bio odmorio napunio baterije za iduče radne dane ...sreo neke drage ljude al nisu se išli sunčat nego izgledali kao gerilci  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

Da ...bili i mi....čisto da zatvorimo sezonu. Sreli dravskog...ticu...malo caskali...na gumu nesto i za slikanje...na vobler se javio maloprije sitan ...Minus 3 je na vodi pa smo odustali od nekog produzenog boravka. Za sad smo s smudjem zavrsili do 01.06....Neka nam se lijepo izmrijesti da imamo se s cim igrati na ljeto..

2014 infiniti q50 hybrid 0 60

dravski pecaros

Uh dobar teren za šarana..to sa naše ili baranjske strane