Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ova slika je s baranjske strane ....mada ima lijepih terena i s nase....dio iznad tebe mi onako uvijek djeluje zanimljivo....Nadam se da cu ove godine odpecati i ja sarana koji put tamo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

da taj dio uzvodno je dobar jel nema puno mjesta sa obale...  :takoje:

maverick

Ali i obala je nestabilna...često se urušava...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

da,jako loš teren što se tiče obale,meni osobno najbliži pa tu pecam...našo neka nova mjesta pa čemo viditi šta če se dešavati

alex7777

niste u temi bio sam na pecanju  :sha:  pobrisat cu vam komentare  :stripii:

Debeli šef

ide voda, digla soma.
danas me dva razmontirala. da, dva. u 45 minuta.

a kukao sam kako ga ne mogu uloviti. eto mi ga na. :icon_scratch:

maverick

:eek: koja je temperatura dunava...5..6

Debeli šef

nemam pojma, ali som je aktivan.
jučer šogi imao jednog. njemu se otkačio.

djel

Citat: maverick  u Veljača 25, 2019, 19:50:27
:eek: koja je temperatura dunava...5..6

nema ni 5, u starom je stupanj viša, naletio na par velikih krtoga krupne deverike, moguće da krupni somovi tarupaju po izgubljenim ovčicama. ove godine se nije nešto naspavao, svako malo porast koji ga pokrene.

Fishing isn't a matter of life and death....
It's much more important

Debeli šef

bio.
još 2 dana.
izdržat ću.  :takoje:

damba026

Jel imo ko info kakav jel.pocela bjela riba se javljat od sarvasa prema uscu potezi

SMT

Jedan lep dan na Dunavu...

Izbor varki sužen na jednu, slučajnim odabirom( prva iz kutije) zbog nedostatka vremena... Taktika BRZO i BEZ VEZE! Morao sam biti na telefonu i pecati, posao :takoje:

Iz muljevitog dna je bilo nagoveštaja borbe ali ništa od toga, traljavo sve, pa tako i snimak...

Vidi se da Feco nije na Dunavu, ostalo nešto ribe...

Nije masan, pojescemo ga u nedelju :hi: ...

feco

:stripii: :stripii: :stripii: pa vidi se da sam korektan  :rofl2:

:icon_thumright: za somića
BRZO I BEZ VEZE

maverick

Čim som proradi na Dunavu za koji dan bude živnio i na Dravi...bravo za ulov  :occasion14:

SMT

Ne povezujem ovoga sa ničim, plitka voda, on lenj, polu mrtav, nikakav... Imao sam pre nekih dana dosta manjeg, živa vatra...