Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A znaju biti i u aprilu usporeni...individualci....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Debeli šef

boga mi oni moji nisu bili usporeni.  :sha:
danas su konačno otišli negdje i vratili se zubonje.  :takoje:

Debeli šef

bio. završio sezonu. sretan im mrijest.  :occasion16:
nego... bilo neko takmičenje na hulovu danas?  :eek:

feco

Izašli ljudi po ovom lijepom vremenu da isprate sezonu  :takoje:......sad čekam da proradi tema " Debeli preko 80 "
BRZO I BEZ VEZE

Debeli šef

ma znam da su izašli ispratiti, jedino nisam znao da se baš na hulovu ispraća.  :stripii:

pajdo77

Ja bio danas malo probati bjelu,nula bodova.jedino što sam vidio da se u dva navrata izbacila na površinu pa mislim da se polako budi iz zimskog dremeža.samo da voda ugrije još koji stupanj već će to doći na svoje.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

majstor

Kod mene bijela riba radi ko luda. U 5 minuta, 13 puta kolut na površini. Nisam imao ništa osim silikonske gliste, zabacio feeder ali ništa. Obrezao voćke, šiblje, bambuse, složio konektor na anteni.  :ok:

No

Bio sam na pecanju i više sam vremena proveo igrajući se sa ovom mladom damom nego što sam pecao.

Bila gužva po obali kao na kolodvoru.
Sasvim neuobičajeno, do sad. Gledajući te pridošle ljude, pomislio sam da sam ih možda pozvao ovim svojim izvještajima sa pecanja, tu na forumu.

Ne znam. Vidjet će se razvoj situacije.
Mislim da ću ako se sumnje potvrde, morati skratiti javljanje sa vode i sa slikama i bez slika, ili jednostavno nabaviti ovakvog nasmiješenog psa i ostati doma.

:stripii: :stripii:

maverick

Nemoj to govoriti  , tebe ,još uz fecu detaljno čitam....kao novine uz jutarnju kavicu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bio sam jučer dopodne malo fiderisati pred kućom. Lijep dan,dosta toga se upecalo,dosta i pootpadalo zahvaljujući udicama sa drlog predvezima po našim trgovinama koji pucaju poput paučine. Nakon sat i pol eksperimentisanja sa dužinom predveza,brojem i bojom crva napokon me krenulo. Koristio sam Traper hranu za fider neke tamnije boje pošto je drava bistra,predvez 60 cm,dva crva na udici i obavezno stiropor kao podizač.on pravi razliku u vremenskoj razlici između grizova tako da sam na kraju imao pecanje na svake 3-4 minute. Vjerovatno ima nešto i u tome što par dana bacam i hranim tih par kvadrata ali očito da uzima tik iznad dna. Bit će to i bolje kad voda još malo ugrije ali da je i ovako dosadno nije,teška fizikalija svakih par minuta vuć i bacat 100 gramsku hranilicu a opet lijepo je doći sa pecanja onako pozitivno umoran. Uglavnom sada u lovostaju na dobar dio ribljih vrsta možete fider u ruke i na vodu,tek toliko da ne zahrđate.

šajzika

Protiv strune si u fider ribolovu ili?
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Strune ili struje? Bacam u rinu ak to misliš

šajzika

Strune, špage , pletenice kak ti naziv odgovara
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Pa ne razumijem te.struna kao osnovni?struna kao šok-lider?struna kao predvez? Ostao si nedorečen jebiga

šajzika

Mislio sam sto spominjes  drlog predveze koji pucaju kao paucina.

Jel nije bolje imat predvez od spage 8 10lb  iste debljine kao  silk koji nosi 1ili 2 kg.
Ili si protiv spage ?
Audentes fortuna iuvat