Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Citat: pajdo77  u Listopad 16, 2019, 17:40:08
Jutros isplaniran ribolov smuđa na muvanje,reko možda se tu nađem. Prije toga moram nahvatat kedera i tako ja krenem. Nosi crve,hranu za primamu,meredov,ruksak,par punih kesa starog kruha za patke,gorivo,ljevak..ma čudo. Dovučem se do Drave već pomalo uspuhan,sad sve to rasporedi po čamcu. Ajd gotovo al neki vrag mi još fali. Mudrujem ja i upali se lampica. Pajdo zaboravio blinker-štap u kolnom ulazu  :uf:. Ajd natrag po štap,ko nema u glavi ima u nogama. Popodne pošto smuđ neće 15-ak dana ni pogledat kedera ja se poluautomatski preorijentiram na mrenu. Ovaj put ponesem štapove i sve,dođem na mjesto a nisam ponio nikakve dokumente,ni od čamca,ni osobne  :uf:. Ako ovi znanstvenici ne požure sa pronalaskom lijeka za Ajzehamera ode Pajdo u ku*ac ako i njega negdje ne zaboravim  :stripii:

Ugradi si cip! Kao onaj momak u Šibeniku/Zadru od kud je vec! Ne treba nista nosit samo te ocita Nadlezni organ kad dodje blizu :stripii:
dec d vej aj lajk it....

Jožef1

Jučer sam trebao ići na pecanje -imao sam jedan od onih gadnih dana  :dontknow: jutros se pogledam u ogledalo - užas - išminkani podočnjaci ..., gadno je probutiti se i vidjeti "odapeo si"  :uf: Danas ne mogu na pecanje, idem u Višnjevac na sahranu. Idući tjedan sa suprugom idem na pecanje  :eek: znam mišljenje o pecanju sa ženom,ali šta ćeš .... Podam joj kombinirke, rukavice i stavljaj gliste na udicu   :icon_rabbit: kada joj to spomenem dva sata mir blaženi  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

majstor

Jućer je stvarno bio gadan dan. Došao na otok i vratio se na hitnu zbog zamućenog vida i vrtoglavice, Ako tamo padnem nema mi pomoći. Na kraju sve ok, u granicama normale - dijagnoza starost.  :stripii: :stripii: Vratio se podvečer ali i štuku je bolila glava. Ni pipac.
Jožef misli pecati sa ženom. Pazi da netko ne zagrize i žena ode.  :uf: :rofl2: :rofl2: šala
Ja se moje riješio tako što u sezoni nisam uzeo sprej protiv komarica, pa mala bjelouška, moja domaća i više se neda. Sada mi je žao zbog toga, i zbog nje i zbog mene.  :hi:

Jožef1

Ma mene neće više ni babe od 90 godina  :uf:  :stripii: a za ženu nisam siguran  :sha: ipak nakon 40godina braka, valjalo bi ponekad biti malo sam  :ok:  :hi:

Jožef1

E,majstore pripazi malo na sebe  :takoje: ne idi sam na pecanje  :hi:

pajdo77

Ja danas uzeo fider i juriš do šajza. Nikakvi smuđevi,nikakve mrene. Reko idem jedan dan na vodu a da mi peca. Peca bijela svake dvje minute,ponekad i u propadanju. Ovi penzći sa obale nula bodova,nitko ni peca. Malo su me blesavo gledali pa onda počeli pol po pol metra sve bliže meni :stripii:. Reko još malo pa ću imat goste u čamcu. to je stara garda,olovo od pol kile,udica ko palac i u pol one prljave vode. Normalno da neće,ribi bi u pol sata bile škrge zaštopane i uljepljene od tog blata i sranja. Uglavnom lijepo se izdovoljio,napravio i dva dobra djela. Jednom penziću uvalio svu ribu a jednom čovjeku otkačio rapalu sa potopljene grane koju je posio negdje prije. Sad mogu opet deset dana blejit u štapove čekajući smuđa i ništa ne loviti u tom periodu

ljuska

maverick

O pa fino...od svega po lijep primjerka  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

imao i ribu života vrtio me som u krug i vukao uzvodno u čamcu nisam ga kontrolirao ni sekundu i zavukao u potopljena debla i end

ljuska

bilo je tu još desetak riba i spadanja uglavnom ribolov za sječanje

Jožef1

ljuska, lijepe ribe svaka čast  :icon_thumright:  :hi:

majstor

Ljuska, počeo si pretjerivati. Bravo.  :notworthy:
Ja imao krasan ribolov. Prva štuka cca 2,5 kg. Izvadim je, otkine mi se i padne pod noge. Ulovim je rukom ali mi se poslkizne i ode. Ulovim još dvije malo manje i uspijem jednoj staviti mali prst u usta. Nisam ko Ljuska, ali...... :uf:  :stripii: :stripii:

nekinho

Ljuska idući put zakopčaj šlic da te riba opet ne uhvati nespremnog  :stripii:
Nemoj se samo naljutiti na komentar  :hi:

majstor

Citat: nekinho  u Listopad 18, 2019, 07:57:07
Ljuska idući put zakopčaj šlic da te riba opet ne uhvati nespremnog  :stripii:
Nemoj se samo naljutiti na komentar  :hi:
Možda je imao i ribu sa kojom se nije hvalio.  :stripii: :stripii:

Jožef1

Citat: majstor  u Listopad 18, 2019, 07:42:42
Ljuska, počeo si pretjerivati. Bravo.  :notworthy:
Ja imao krasan ribolov. Prva štuka cca 2,5 kg. Izvadim je, otkine mi se i padne pod noge. Ulovim je rukom ali mi se poslkizne i ode. Ulovim još dvije malo manje i uspijem jednoj staviti mali prst u usta. Nisam ko Ljuska, ali...... :uf:  :stripii: :stripii:

Reko sam da pripaziš na sebe  :uf: barem si upecao štuje  :icon_thumright: Rusi su bolji, oni štuki od 7kg rukom ulazr u usta vaditi varalicu  :uf: ajoj krvi..., dernu votku i samo viću : Njičevo, njičevo  :stripii: