Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

ljuska, ossa i 8 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

maverick

Pa nije valjda da idete ti i susjed...sutite obojica... :icon_salut:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

maverick

Moj je nesto bolestan...nadam se da ce uskoro ozdraviti pa da ode i on po debelu ribu

Greys

Pa valjda se susjeda može povest?

maverick

Pa susjed ima čamac, cek samo da ozdravi pa da ga poslajem na pravo mjesto  :icon_thumright:

Retfalački mačak

maverick

Susjed nemoj da ja tu branim tvoju čast a ti samo mašeš...evo ti matori pa se malo posvadjaj s njim  :toothy12:

Kugla

Ja vam mahanjem zaželio lijepo i uspješno pecanje, a znaš da sam ja dobra duša i da se ne mogu svađati, što stariji to sve mirniji  :ok:

teca

Odo sutra u goste na Tisu, malo da muvamo .... javim rezultat!!!

genjura

danas definitivno idem pecati i to definitivno . kutija sa el pi-ma spremna pa ćemo videti :ok:

silure

jucer udaro u plicaku danas mi se dan nesvidja pa necu ici...mozda sutra

Greys

Da nije počeo božićni malonogometni turnir na kojem sudjelujem, već bi danas bio na vodi  :BangHead: