Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Kako da uzivam kad ide s nama onaj maler tonyc  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Nisi ni svjestan da ti to nije naj veći problem, vidimo se  :evil6:

maverick

Ok, ja onda definitivno ne idem... :icon_biggrin: ali ponesi malo kukuruza i za mene  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

jura je još veći maler  :toothy10: , njega kad vidim na Dunavu pravim se da ga nepoznam  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

E moj TonyC-e, bit će da stvarno služiš samo za dizanje sidra  :toothy12:

Grof

Kod mene ispalo Sokol me nije. volio. Naime od 9 dana koliko sam slobodan uspio sam u cetvrtak otići pecat kedere i to je bilo to. utorak i srijedu mi dijete bolesno, u cetvrtak zena a jučer i danas ja.
Tu je brate odmah iza panja

Kugla

Grofe nadam se da će te svi biti ok!

Grof

Trebao bih ići u subotu i biti do nedjelje navečer na Dunavu, osim ako mi svevišnji opet ne baci malera. Nemogu vam opisati kako se već tresem. NIsam bio na vodi od kada sam onu štuku maznio i svaki dana sanjam kako ću joj sestru maznuti ali prihvaćam i kćer  :laughing9: :laughing9:

Darko

ovo su već ozbiljne prijetnje  :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

pa ja i nepratim ovu temu , pa šta je sad ovo , u svako temi pljuca po tunji i meni .   Evo vam  :thefinger:   .

Grof

Zasada mi još nije sjekirala pala na glavu pa izgleda da ću ipak uspjeti ujutro na Dunav   :icon_cheers: :icon_cheers: :icon_cheers:

Dunavski bečar

ajde stari i ponesi rakije da nebude hladno :)
ptsp liječim u čamcu............

Stepa

Citat: TonyC  u Studeni 14, 2013, 21:21:46
pa ja i nepratim ovu temu , pa šta je sad ovo , u svako temi pljuca po tunji i meni .   Evo vam  :thefinger:   .

neznam kakvu ste nam zadnji put rakiju dali Dus poletio kao da ima krila a red bul nije :toothy12: :toothy12: :violent1:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Juzba

koliko sam vidio na slici da mu je pogon na sve četiri otkazao :toothy2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

tole

gore mi tabani, nisam bio na Dunavu danima  :violent1:
...idem danas pa makar na pol sata