Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 9 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Kugla

Slanina je slanina,  :stripii:, imam u planu malo na vodu sutra ako obavim neke sitnice koje moram, pa ne mogu planirati a ako uspijem onda da znam di je komšija Dravski pa da skrenem malo i na slaninu  :hi:

Retfalački mačak

A gdje je drugi susjed? To te ne zanima. Nije lijepo od tebe. Susjed će se sekirati.  :stripii: :stripii: :stripii:

Kugla

Pa vidiš da ne odgovara kad je doma da mu donesem štap, ignorira me  :no:, nije valjda da ide sa tobom na Dunav  :sha:

maverick

Uozbilji se susjed... :toothy12: sutra navecer sam kuci  :bye: ili rano ujutro
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Jedan je susjed,a ostalo su komšije  ;D

Retfalački mačak

Sa mnom na Dunav ne ide. Po odgovoru možeš zaključiti da ide na pecanje.   Možda i on ide na 8.  :icon_scratch:

Kugla

Ja se nadam da ću riješiti neke obaveze i da ću sutra otići na koji sat malo prokrstariti dravom, di vidim dim tu je Dravski i slanina  :takoje: tu ču napraviti pauzu, a ako i ne stignem na vodu nikome ništa, biće drugi put.

dus

ja odo ujutro ! neme stepe  :flasica:  pa nenosim rakiju  !  :rofl2:  :stripii:  vodostaj mi  baš neodgovara ,ali  idem tražit ! el ide još tko ?

Retfalački mačak

Kako kaže RJ, ne prilazi mi. Nakon ove izjave nisi zanimljiv.  :stripii:

dus

ma kakvi 8 to je drava ! naki mi retvalčani pričaju da ubijaju sa obale na 7-8 km drave ! odo ja na dunav !

dus

Stepa

:bootyshake: :bootyshake: :smjeh: od kad si ti postao :baba: :baba:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Miro

Sutra malo s dečkima do Nemetina. Mozda su smudjevi pobjegli uzvodno :)

dus

meni ipak ljepše na dunavu !   :toothy9: