Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 8 Gosti pregledava ovu temu.

Ilija

feco

Pozdrav prijatelji po udici  :hi:

Vidim ja da me niste zaboravili, pa mi sve nešto drago, a vidim i da se dobro lovi raznorazne ribe i to krupne......kaos vlada dok mene nema  :stripii: :stripii: :stripii:
Kod mene nema nikakvog ribolova.....ma htio sam ja i polagati ispit i sve, ali nemam volje  :no:....ma nije to to, nema mog Dunava, mog čamca i motora.....nema mojih ljudi da dignem kapu kad prolazim.
Vraćam se nabrijaniji nego ikad, ali SMT, ne do slijedeće jeseni nego do one druge. Prvo moram još oženiti sina kako Bog zapovijeda, a osim toga pecam ovog kapitalca s kojim ću u surduk , dolje i gore.

A za sve to treba i raditi, imam prilike pa ću je iskoristiti.
Do tada lijepi vam pozdrav svima i bistro !
BRZO I BEZ VEZE

No

alex7777

Pajta Feco izdao si nas  :pirate: dan te mazo , pa jesi ziv i slicno  :icon_scratch:

SMT

Citat: feco  u Prosinac 31, 2019, 00:00:06
Pozdrav prijatelji po udici  :hi:

Vidim ja da me niste zaboravili, pa mi sve nešto drago, a vidim i da se dobro lovi raznorazne ribe i to krupne......kaos vlada dok mene nema  :stripii: :stripii: :stripii:
Kod mene nema nikakvog ribolova.....ma htio sam ja i polagati ispit i sve, ali nemam volje  :no:....ma nije to to, nema mog Dunava, mog čamca i motora.....nema mojih ljudi da dignem kapu kad prolazim.
Vraćam se nabrijaniji nego ikad, ali SMT, ne do slijedeće jeseni nego do one druge. Prvo moram još oženiti sina kako Bog zapovijeda, a osim toga pecam ovog kapitalca s kojim ću u surduk , dolje i gore.

A za sve to treba i raditi, imam prilike pa ću je iskoristiti.
Do tada lijepi vam pozdrav svima i bistro !

Feco :hi:...

Neka si živ i zdrav :occasion14:... Proriteti u životu se znaju, tako i treba... Biće ribolova... :takoje:

P.S.... Samo da znaš da je Kawasaki najgori od sve dece... On je tamo na tvom terenu od kada te nema, samo ćuti...  :stripii:

kawasaki

Feco cuvam ti mjesto da se ne uljeni  :stripii: :stripii:
Brzi od Bolena.

feco

Kawasaki samo uživaj. Krasni su to tereni, kad ih dobro upoznaš nećeš htjeti otići odande :takoje:......još ćemo mi skupa tamo ribe namlatiti  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

kawasaki

Jedva cekam  :hi:
Brzo ce to doci  :ok:
Brzi od Bolena.

maverick

Znači Jovan je maler...od cjepanica samo bikovi i to kao torpeda mr. Z se slomio s jednim...smudj socijalnih dimenzija...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Danas vitlo u prokopu tri sata.Jesam se ja udica navezo  :stripii:. pa to je za nazdravit ako u pet zabačaja ne posije čovjek,ribe ni od korova.

bonus

Citat: maverick  u Siječanj 02, 2020, 18:15:55
Znači Jovan je maler...od cjepanica samo bikovi i to kao torpeda mr. Z se slomio s jednim...smudj socijalnih dimenzija...

Sta cu ja, ako ti lovis ove socijalne cjepanice... bar da mi za potpalu uleti koji..  :uf:

maverick

Ovo je Zvonkov ulov...pogledaj meredov...izgleda mu kao kapica  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Lovio je leptire, ulovio bika.  :clap2: :stripii: :stripii:

TonyC

maverick

Momak pod četrdeset pet... :stripii: tako to kazu u nasem selu