Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Slabo se javlja da se ide, a ide se i vata.
Sutra namjeravam na Dunav. Ne nosim rakiju. Treniram nove silikonce.   :stripii:

Kugla

Bistro i ne pretjeruj sa treniranjem  :stripii:

jura

Vršim zadnje pripreme i pokret, Darko je već nahranio mjesta sa gumicama i sada je sve spremno  :thumbsup:

baka

Pošto nisam bio na pecanju skoro 2 tjedna, mislio sam danas otići zadnji put prije zabrane na Dunav i zatvoriti sezonu, ali me ovaj vjetar vani teška srca natjerao da odustanem. Baš ga brije, a nije mi baš o glavu da idem čamcem po takvom vremenu.   
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Ja radim nesto vani ...grije sunce a uši odpadaju od vjetra...mi cemo druze pricekati otvaranje sezone  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ne isplati se, vjetar je užas, kum i ja bili malo do Almaša juće sa obale i morali otići kad je počeo jak vjetar, a u čamcu tek mora da je užas a i opasno!

ibro dirka

Ja sam jučer bio kod Nemetina na svinjcima čisto da se malo izbacam pa me kišica oko pola 5 otjerala a ionako sam se već nećkao da krenem doma i kiša je pomogla pri odluci...

srco

ja sam još uvek u modu ništa me sprečiti neće...nedelja,zavetrina iza jedne od Dunavskih ada,kapitalac mene čeka,tralalala...
mada,iskreno, kad pogledam kroz prozor nije nimalo ohrabrujući prizor...

mossi

U Bg imate zabranu plovidbe u nardnih nekoliko dana.
Zabrana se odnosi na SVA plovila, osim vojske i policije.

31.01.2014.
Obaveštavaju se brodarstva, zapovednici brodova, starešine plovila preduzeća rečnog saobraćaja i vodoprivrede, nadležni organi i organizacije, i ostali učesnici u plovidbi, da se

OBUSTAVLJA PLOVIDBA na reci Dunav na akvatoriji nadležnosti Lučke kapetanije Beograd usled jakog udara vetra počev od 31.01.2014.godine u 10 časova.

O prestanku zabrane plovidbe zainteresovana lica će biti obaveštena putem radio veze (16.kanal ) ili na telefon 011 2029900

Protiv učesnika u plovidbi koji se ne pridržavaju odredbi iz ovog saopštenja biće preduzete mere u skladu sa Zakonom o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama

Šef Lučke kapetanije Beograd
Vidoje Bajić,dipl-ecc

srco

Uh majku mu:(
Eto prepreke , reklo bi se ne premostive...
Hvala mossi za info;)

genjura

dravski pecaros

ja cu mal do karasice po kedere a popodne cemo viditi mozda mal do bajere u bizovac na popodnevno pecanje i vecernje blinkerenje... :icon_salut:

Kugla

Uživajte na pecanju danas, i bistro! Ja ne  mogu al brzo će te upale proći pa ponovno na vodu.

dravski pecaros

hvala prijatelju i tebi brzo ozdravljenje  :bye:

zagi

ja bio na 8 km jedan saran 2 i 30 i par deverika