Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

Mljeveni, No i 3 Gosti pregledava ovu temu.

oto

Večeras sam morao malo dublje zaviriti u torbu da bi isprovocirao griz. Jadni su već oguglali na standardne varalice.
Dok lasta 15cm

Mifla

Ja sam neki dan uzeo par komada bas iz tog razloga 'kad nece'.

Mifla

Jedan od 2kg i dva leptirica spala. Kolega na drugoj lokaciji piknuo ravnih 100cm i 12kg

jurajurajura01

4 komada danas do rucka, jedan veci ostali malo manji

Mifla

I ja zavrsio za danas, jedan kilas, stukir, i jedan normalniji smuđ 2+.

ljuska

flutikazon

Juce ceo dan. Idealni uslovi i nista.

Gde gresim, pojma nemam :dontknow:

mossi

Bilo zabave kod nas.
Nije sve ni za forum. :)

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Mifla

Sinoc niti da bi. Danas iz camca dva u prvih par zabacaja. Jedan mozda u mjeri, drugi, zenka nekih 3.5-4.

Mifla

ivan 84

Bio na pecanju,nemoguće :stripii:
Neki kilaši napali,bilo ljepo,jutro -6'

Grizli su i u propadanju, :stripii: daaa
I tata bi sine...

Mifla

Ova stukica primila je meni, pa za 5 minuta kolegi. Ima srece vise nego pameti  ;D  Kasnije dobivam dva smuda, kilasq i dvokilasa. Zanimljivo popodne. 

Mifla

Slicno ko i jucer, jedan mali i jedan blizu 3kg

pajdo77

Ja malo izašao da mi dupe vidi puta,promjenio jedno 18 mjesta-ni čvoke. Ništa čudno za mene. Čudno mi je to da se od izlaza iz prokopa pa jedno 500-tinjak metara nizvodno tj od Nemetinske luke prema ušću voze stalno 3-4 čamca. Pogled ne dižu sa svojih sonara i tako stalno gore-dolje. Jel traže soma ili šta već pojma nemam. Vertikala nije jer nitko štap nije pokvasio. Kakvo je to nazovi pecanje kad satima gledaš u ekran a ne pecaš nemam pojma. Bit će da me vrijeme pregazilo.

Mornar Popaj

Možda sondiraju korito, za potrebe vodoorivrede itd...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.