Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

crni74 i 9 Gosti pregledava ovu temu.

No

E je mi dugo i trajalo  :uf:  otišao jučer vratio se jutros.

Voda je bila neupotrebljiva.
Probao sam pecati šarana, probao sam baciti gumu i nije išlo. Previše sitnog krša, lišća i granja je putovalo vodom.
Odsvirali smo povlačenje

Još jedan ribolovni balon je odletio u prošlost al sam bar zadovoljan što sam spustio čamac  :ok:

maverick

Listam dnevnik..ok...to je voda kad sam jednom negdje lovio...Kontam tko zna
.možda tog mjesta ni nema više. Sjedam u čamac...provozam se malo...koji put jig...koje preseljavanje
.i onda pakovanje do jaja...nisu neke ribe...ali ssr 8 pakuju da nema vremena za vađenje...otkopčaj...stavi drugi i rokaj

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Super punjenje baterija!

Mene malo stiže matoroća, jutros imam malo "sve me boli" od dva dana celodnevnog bacanja. Ali danas je novi dan i krećem za jedno sat vremena.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

pajdo77

Nisam znao da se u ovo doba godine vitlaju vobleri. Mislio sam eventualno u mrak sa nekim silikoncima i glavama od par grama. Živ čovjek svašta nauči

maverick

Lovim na vobler cijele godine...čak više zimi nego ljeti...Mozda je malo razlika u mjestima no nije nuzno...Kad smudj , necu reci pridje obali vec kad dodje u pliću vodu...najlakse je voblerom. Mala glava...ono tipa 3 gr...je samo jeftinija verzija voblera....sve se to na kraju svede na prezentaciju ...dubinoa...brzina...ali realno i to su nijanse...jucer sam dva puta rezao vobler i ostavljao ga smudju u ustima jer sam znao da je ovako intenzivan i silovit cug i kratkotrajan....zadnji sam vezao bez kopče...Jednom sam naletio na sličnu situaciju s kolegom toktizom...on je bio na sidru, Dok je on spustio sidro i sjeo minut da se odmori imao sam tri komada tri plus kg u 120 sekundi i cug je gotov...da li smo ih uplašili ili je to bilo to...ne znam...Ali davno smo naucili da Mujo igra dok dobija ... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ima još dana do zabrane ali po svoj prilici je danas završetak... Ili velika verovatnoća... Nema tu mašte, kreativnosti ili da "prodaš" neku foru... Samo neki fizički rad, a ja bi da budem umetnik, da zabacim malu glavicu, da ga upecam ispod panja gde je zadnji put bio 1968 god i tako... Ali me ne ide zadnjih 200-300 godina...... Trendovi se menjaju a ja zaspao u vremenu...

Pisao bih ja o ribolovu ali nemam šta .. Pecali uzvodno, nizvodno, ujutro ili uveče, nama isto! Ništa se ne pitamo... Mi smo stalno u kontra ritmu, kontra toku, kontra napadu, kontra svemu ali uvek stativa...Ko tu lovi ribu na Dunavu po ovim uslovima, kapa dole... To je kada obična... Ja sam više da čitam ovu temu i tapšem ... Proveli 2-3 dana zajedno u čamcu, dobro se nismo pobili... Sutra svako na svoju stranu!

Ispisali se...

Sad ćemo se i iznapijati... Za drugo i nismo... A nismo ni za to, nego muka!

oto

Ja ih nalazim u kršu,granje gore, granje dolje. Canibal 10 na 3gr glavi i jedan borbeni mužjak.

mossi

Tri lepa dana na Dunavu.
Tri dana, rudarenja. Opet su lovili oni sa najviše iskustva i staža na vodi.
Bilo nešto ribe za poneti, ali baš puno rada za tu jadu. Bilo nešto propuštenih prilika, bilo situacija koje mi nisu odgovarale ili se nisam snašao. Raštrkana riba u jakom protoku - tu sam bio žešća pušiona. A opet se nešto naučilo pod stare dane.

Par dana da odmorim (ko da sam nosio džakove) pa nastavljamo. Od kajsija verovatno ništa.. Barem da uživam u ovom lepom vremenu. Za sledeći vikend opet 15+ C

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Bio sam na pecanju, nisam ništa ulovio i pokisao sam. Zaključak dana...Hranki je maler  :stripii:

hranki

hranki

Zato je doma bilo nešto :stripii:  :stripii:  :stripii:

pajdo77

Nisi ti vidio moj Maveriče šta je maler. Ja samo da prođem kraj tebe otpao bi ti motor i pregorile sve instalacije u čamcu :stripii:

maverick

Sve malere ovog grada i šire okolice sam upoznao...tako da Pajdo kod mene nema iznenađenja  :stripii:

Mifla

Natjerao se na vodu napokon. Zadnjih par dana nemam neku volju...

maverick

Bio sam i danas pecati...nije do hrankija...danas je Zvonko bio maler  :stripii: