Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

madmax, Mljeveni i 8 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Bilo lepo!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

nele01

Mani se tih nezdravih napitaka. Carobna formula je X faktor

mossi

Ta morao sam, prespavao sam lep potez..

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

dravski pecaros

Oproštajno pecanje za 2023 g je obavljeno ujutro otvaramo novu godinu i novu sezonu vjerovatno na Dravi  :occasion14:

oto

Za otvorenje nove godine jedno iznenađenje, baš sam se ponadao da je smuđ kapitalac.

maverick

Ja sam danas jedino uspio uloviti ovaj Pelinkovac  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Bolje išta nego ništa i pelin je ok  :occasion14:
Jel ti to imaš još RJ guma?

maverick

Našao nedavno u nekoj vrecici bar jedno desetak komada...ali danas  nije ni to pomoglo...ne zbog ribe koje ima ili nema...vec prevario me Denis s pelinkovcem  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Pa gdje pecate na ovu vodu? Kod mene voda još malo do klupa na šetnici. Treba dole još tri metra da bi ja mogao na vodu

tomo47

Pozdrav ljudi i svima sve najbolje u 2024! Pajdo sjednes u camac i odes tu negdje na pijesak. Ja bio prije par dana kod azila. Cisto da malo motor odradi. Nije bilo nista ali prekrasan dan za izaci na vodu

Marko86

Citat: pajdo77  u Siječanj 03, 2024, 03:56:46 Pa gdje pecate na ovu vodu? Kod mene voda još malo do klupa na šetnici. Treba dole još tri metra da bi ja mogao na vodu

Pa odeš na Savu ona je donekle prihvatljiva za ribolov

pajdo77

maverick

Pa da...idem na pecanje...ne ovisno lovim ili ne...ne ovisno valja li mi voda ili ne...bitno da imam malo vremena...sjednem u čamac...ne idem daleko...ne pecam po cijeli dan ali odem...čisto da zabacim koji put

Kugla

Citat: maverick  u Siječanj 02, 2024, 20:56:44 Našao nedavno u nekoj vrecici bar jedno desetak komada...ali danas  nije ni to pomoglo...ne zbog ribe koje ima ili nema...vec prevario me Denis s pelinkovcem  :stripii:
Znači Denis nosi pelin, neki dan Denis samo mahnuo, ne bi zvao na jedan pelin.

maverick

Pelin nose svi...tako da pusti Denisa...opskrbi se na vrijeme ...dolaze minusi  :stripii:  :stripii: