Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

I ja sam jučer kao tradicionalno zatvorio sezonu  :stripii:  mada sam prijašnjih godina uvijek vadio čamac u prvom mjesecu da ne pecam trudnice...iako je čamac bio u vodi nisam nimalo oštetio riblji fond s nekim kapitalnim primjerkom  :stripii:  Zabacio sam jedno 19 puta...zahaklao dvije grane , promjenio tri mjesta i otišao šetati kera  :stripii: Uglavnom uskoro čamac ide van na servis , neki lagani remont pa na proljetno pecanje šarana tj na ona dva puta sto odem svake trece godine...isto bi se moglo reci tradicionalno  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mifla

Dva mala i 3 limenke heinekena za zatvaranje, malo je falilo da ostanem spavat u grmlju   :toothy12:

7 rem mag

Ja jučer jednog malog za ispis na orku, danas već bucov aktivan, dva kom na glavinjaru 20 gr.

Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

pajdo77

I ja sam primjetio zadnja dva dana da bain vija kao u pola ljeta,kod mene počne festival pred sumrak i udara dobrih sat vremena a onda uspori.

pajdo77

Jako lijepo je dopodne na feeder radila bjela..dok je bilo glista. Problem je što ti u kutiji prodaju jedno tri i po njih. Dobiješ zemlju za saksije a ne njih koje kao prodaju. Crva jedva da uzima a šećerac da uzme nismo dočekali. Uhvatiš,pustiš i dobro tebi a dobro i ribi. Najbolje provedenih par sati u zadnjih desetak dana.

pajdo77

Kao pravi pecaroš iz nekog razloga sam poslao dvije slike iste ribe da ispadne količinski više :stripii: . Krepat ću nikad ja tu tehnologiju svladat neću.

dravski pecaros

Kad budem dolazio u Osijek ja ti kantu donesem sa jedno 150-200 kišnih glisti

pajdo77

Ne kišne bećar. Mi ih zovemo lauferice,crvene što ih ima u stajskom đubrivu. Kao kalifornijske ali su mislim nešto tanje ali na taj kalup.

mossi

Histerične tanke crvene.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

dravski pecaros

Citat: pajdo77  u Ožujak 09, 2024, 18:19:29 Ne kišne bećar. Mi ih zovemo lauferice,crvene što ih ima u stajskom đubrivu. Kao kalifornijske ali su mislim nešto tanje ali na taj kalup.

Donijeti ću ti i tih nije problem

pajdo77

Bio sam jutros malo probati na feeder i nisam uspio pokazati sav raskoš svog talenta :stripii: . Kako sam vidio po kamenu na obali opala je od jučer,oblačno i na vodi dosta svježe. Tek poneko pecanje sitne plotice natjeralo me da nakon tri sata napustim bojište. Povuci se danas da bi se borio sutra netko reče. Ima dana,ta cjeli život je preda mnom. :rofl2:

pajdo77

Bio malo popodne pred kućom fiderisati. Sa obzirom na nagli porast,doba godine te temperaturu vode nije bilo ni dosadno. Pecka sitna bjela ko dlan al riba nikad nije u prvom planu. Pobjeglo se na koji sat na svjež zrak,polako zeleni,ptice vode neke svoje razgovore,meni sasvim dosta.

dravski pecaros

Bio popodne i ja dešavanja dosta jedan stigao  kući za Veliki petak

2.5 kg

Tićo

Mornar Popaj

Na trenutak mi se učinilo da sam prošao danas kraj tebe

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.