Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Nula kao vrata... da pisemo o lepom vremenu, nema smisla... odoh popodne zato opet...

SMT

Ostavim Nidzu, popijemo kafu, odem na rucak i nazad na vodu... šta drugo... Vreme miriše na ribolov! Ledja jos mogu da izdrze po 2 izlaska na dan.. Kad ide riba, mogu i 3... Očnoga sam jedino za novembar zakazao, državnog, da ne platim da imam za stellu... Kad bi racionalno razmisljao, mozda mi je klupa i šah tabla prikladnija... Damin gambit, top na A2,  konj na F6 i šah-mat velemajstorski... slab sam ja sa strategijom šahovskom...

ovako Konj samo na čamac skok i gas... i crna i bela polja razlikujem samo na prelasku iz mutnije u manje mutnu vodu...

Dan kao iz priče... moze Dunav biti koliki hoce, ja svoje moram da uradim, da izadjem... naravno, ide se da se upeca... Ide se na mesto na kom jutros nisam imao udarca! Zasto bas tamo!? Pojma nemam..

Bacam sat, sat ipo... Nula je sve veca i veca.. 17:30 udarac i tu je, pa drugi, treci..Mislim se u sebi, našao si ih, blago raste zadovoljstvo... ja ni ne znam, valjda svaki zabac... i traje to do 17:15-17:30... posle bunar opet...I sad bi to bila lepa priča kad bi ja okacio neku sliku ali nema... Smudjeva upecanih, ne znam im broj... otprilike najveci 200g... prosto da ne poverujes koliko je sitan...
Pecao sam s nadom da ce neki lepsi udariti... nije ga bilo... sad me to toliko kopka da bi se vratio... A vraticu se sutra, mislim...

Bilo je drila posle, bilo je povijanja stapa 2x ali to je neka druga tema...

Tolstolobika ima  po svakakvom vodostaju... iščese rame... Ponadam se da je riba neka, da je riba ipo... Em to ne upecam za usta, em nemam sa cim da ubacim u čamac, em smrdi kao da se neko usrao.. Bas su gadni...

Smudj!?

Bice... Bice sutra... ili onaj dan tamo... ne mogu oni da ne idu, koliko ih ja mogu sačekati :hi: !

ossa

Radi smudj. Na gumu.  :hello2:

Naidju krize, drukcije grize...

cole-jig

Jedan brzinski izlazak  :hi:

Dunav i dalje luduje

mossi

Bio i ja danas, potpuno neplanirano i to kao gost. Par sati popodne, neko sitno mrljanje i jedan momački udarac.

GL Vivo Nuevo
TP 1.2PE ELPI

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Sportex...čamac ...smuđ...podsjeca na staru školu smudjolova  :ok:
Mossi  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Tu sam star jedino ja.  :uf:
Lep kamenjar, jedan od lepših što sam uhvatio.  :ok:

cole-jig

Citat: maverick  u Listopad 17, 2024, 09:07:55 Sportex...čamac ...smuđ...podsjeca na staru školu smudjolova  :ok:
Mossi  :ok:

Samo je stara skola,nadam se da nisam i ja(23)😅

SMT

Nisi... ti si premlad za ribolov!

Idi pecaj nesto drugo, udaraj jake kontre i potvrdi ih po 2-3x...

Na Dunav i smudjeve ne mozes zakasniti :hi: !

nekinho

hahaha .... E ovo je najbolji ribički savjet  :stripii:

cole-jig

Citat: SMT  u Listopad 17, 2024, 10:55:43 Nisi... ti si premlad za ribolov!

Idi pecaj nesto drugo, udaraj jake kontre i potvrdi ih po 2-3x...

Na Dunav i smudjeve ne mozes zakasniti :hi: !

Hahahahahaha,uvazicu ovaj savet!

Sta cu kad voim svasta... :uf:  :stripii:  :icon_salut:

crni74

Citat: SMT  u Listopad 17, 2024, 10:55:43 Nisi... ti si premlad za ribolov!

Idi pecaj nesto drugo, udaraj jake kontre i potvrdi ih po 2-3x...!

Dobra,dobra.... :rofl2:  :rofl2:

dravski pecaros

Prije jedno 16-17 godina pecam ja ranom zorom na Karašici i prilazi mi čovjek iz sela i uputa me

"Jel znaš ti ko ide pecati?"

Ja reko pa mi koji volimo pecati..

Kaže on "Pecati idu oni što ne mogu pecati"

E tu sam ga čekao

Reko kad dođeš kući pitaj stariju čerku kakvo je stanje...

Zašutio je i otišao dalje svojim putem

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

SMT

Citat: mossi  u Listopad 16, 2024, 21:29:06 Bio i ja danas, potpuno neplanirano i to kao gost. Par sati popodne, neko sitno mrljanje i jedan momački udarac.

GL Vivo Nuevo
TP 1.2PE ELPI

Jedna od boljih fotki koje sam skoro video!

Sta ce ti baterija!?

mossi

Hvala!
Uvek imam i bateriju i upaljač i nož i ....
Nikad ne znam do kad ću ostati, a kao gost tu se tek ništa ne pitam..