Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

Ervin i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Ovaj vodostaj ne pomaže nikako u tom mom pecanju zadnjih tjedan dana. To luduje ajme majko. Voda se polako hladi,ni jutrom nije pakleno kao prije. Sad bi on trebao polako početi papati a umjesto toga meni sve lošiji rezultati. Danas mi ni bjela nije pipnula,luda kuća.

SMT

Nisam bio 20+ dana na Dunavu... Meni to izgleda kao da nikada nisam bio... Niti znam gde bi, niti na cega bi... Zapinjem po camcu, ne znam gde mi sta stoji...

Naci ribu kad sam redovan mi je tesko, a sada mi je delovalo jos teze... Imao sam izgleda srece ovaj put, našle su one mene...Ali onaj laksi deo nisam umeo, da upecam... Sem par nekih sitnih smudjaraka, ostale ribe kao da nisu htele jesti tj pipkale po varalici... Bio sam strpljiv, dobio sam jedan udarac koji je licio na nesto...

Trebace meni dana i dana za neku pristojniju formu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

tutnja

Kod mene danima vjetar nabija toliko da sam na omiljenoj poziciji kratak za 15-20m, da ne pričamo koliko još ode u stranu.. Pogoditi bar približno hot spotove, nemoguća misija..
Naravno ni čvoke, par kubika granja i trave, čak sam uspio "uloviti" 2 svoje kašike zapetljane u granju. Nije neki ulov ali čovjeka veseli

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

Mornar Popaj

Sezona na moru je gotova, pa je sad na redu sezona na Dunavu.
Dva puta uspio izaći, jednom nizvodno od Aljmaša, jednom uzvodno.
Oba puta je bilo vrhunski. Pecanje, kupanje, uživancija. Šaran grize baš dobro, a i poneki smudj se prevari.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Ja posljednjih 10-ak dana ni pipanje. Tako sam lijepo krenio i onda tajac. Sve si mislim da je tu netko protrčao strujom. Nije ju nitko strpao u kantu pa odnio.Ni bjela ne pipa,mrtva voda. Danas me netko u prolazu pozdravio tko je ne znam al svaka mu čast a boga mi svaka mu čast i na pili. Ne vidim dobro od sunca al čamac je taman.

pajdo77

Nakonvjerojatno 10+ dana.

DJ17

A pajdo jesi me sj..o, jana prvu pomislio riba 10+ kg kad ono paffff...  :uf:  kako god, cestitam...

miha

Taman pred porast Drave....  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

pajdo77

Ubija vjetar pa nije ni ugodno za sjediti na vodi

tutnja

Bio, upisao rolu konačno.. nesportski, zakačen za leđa, sportski pušten nakon fine borbe.

Sad kavica, posložiti novi štapić, pa probati malo naganjati bandare..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

SMT

Danas se skrivao od vetra iza krivina... ipak bilo malo akcije... Nije nesto ali dobro....

Dva ili tri puta mi stuka pregrize strunu... Kolike su, necemo saznati...Bucova od 1-2 kg, nekoliko komada...uzima dole smudjevski, prevari me...Po koji ne sitan,  nego presitan smudj...

Uspeo sam naci i jednog u meri... Neki kratak i debeo, crn od suncanja...

Riboman

Je li to sve na Dunavu?

Na Dravi na koju god poziciju odem od ušća do Osijeka u koje god doba zadnjih dva tjedna ni kedera ne vidim, ni udarca na varalicu, apsolutno ništa. Toliko je bistra, sa obale vidim do nekih 4 - 5m daleko pod vodu. Nemam čamac tako da šta je tu je, ali ni sitnog bucova da nema, to me čudi.

maverick

Kazu da kasno pridje obali...tako da samo treba biti uporan...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"