Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

tutnja

Nakon par dana teškog bunara, vodostaj se normalizirao, pa odlučih malo kašikati štuku..
Start uobičajeno fz22, nekih sat vremena nula bodova, a onda par sitnih "tok".. Kladim se da je pionirska banda stigla, mjenjam na 16-icu i zabava počinje.
Dvadesetak minuta, 5-6 sitnih 1-1,5kg i kući. Štuku opet nisam vidio, ali nije bilo ni dosadno

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

Kugla

Jučer nakon neke fizikalije kod kuće sjeo malo iz čamca na flosu odmoriti, jedna na kukuruz, druga na kedera, na kukuruz me hebe sitna riba, uhvatio jednog (mislim da je to peš) a na kedera malo malo pecanje ali kad izvadim keder izgrižen po glavi, stavim repić i opet isto pa da je i mali smuđ zakačio bi ga, al ovo nešto me baš nasekiralo. Usput vjetar pirio i nije baš bilo ni uživanje, ali ajde 3 na vodi je bolje od sjedenja uz tv.

tutnja

Bio i jutros, jedan udarac i pušing opet i opet
Nema veze, svaka škola košta.. naletit će oni opet..
Moram jednom naučiti tim velikim potvrditi kontru, uvijek zaboravim da to nije štuka

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

maverick

Ja bio sinoc...kedan ispod mjere kasno na vobler i smrznio se propisno... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Isti smo samo mjesto radnje Dunav, na vertikalu jedan ispod mjere.

maverick

Ja odem na dva tri sata u sami mrak...malo bacam...popijem kafu...i kuci. Pa nije realno ni ocekivati neke spektakularne ulove ali nada umire zadnja  :stripii:  Jos uvijek na svaki zabacaj se nadam da ce opaliti smudj od jedno 15 kg  :toothy9:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Bio sam jučer prvi put nakon više mjeseci na Dravi i cijeli dan nisam imao ni čvoke na kukuruz, neće ni na kedera ništa, bili smo od mraka ujutro do mraka popodne. Za ostati nakon takvog dana još u mrak čekati kakvog napadača trebalo mi je više optimizma... Ovako pakujmo se i pravac kući. Nula bodova  :uf:

SMT

Tri dana pecanja... Pre podne, popodne a ostajao sam i uveče... Danas sam izasao 2x da okusam srecu...

U petak sam otvorio vikend sa dve lepe riibe... Gde ces bolju motivaciju za naredne dane... i bio sam bas fokusiran... bas sam se nabacao...Sreca pa se desio taj petak, kako je to sve danas proslo... da imam i sutra, verovatno ne bih imao udarca...
Ostajao sam svako veče... Sinoc dobijem dva smudja preko killu ili tu negde, pod camcem oko 19:30... Dok sam ja skapirao, da im stojim na glavi i da se treba pomeriti, pomerili se i oni... veceras sam se namestio kako treba tj, vrteo 2-3 mesta na potezu od 100 m na svakih 15 min... Dobijao sam udarce koje ne mozes promasiti i na glavinjaricu i na gumu... Ja sam ih promasivao... Kako, zasto, pojma nemam... Uspeo sam izvaditi jednog kamenjara i dva neka priveska od smudjeva... Da li su to ti sto tako udaraju, ko ce znati... trazio sam i stuku po pesku, nisam nasao...

Elem, kad se sve sabere upecao sam 4 lepe ribe... Ni jedna od njih nije smudj, oni su svi mali...

Sent from my iPhone using Tapatalk

mossi

Bio i ja juče, da pokušam da popravim skor. Bio popodne i uhvatio prvi sumrak. Uhvatio dva kamenjara, spao mi lep smuđ.. imao još par udaraca, sve na gumu. Glavinjare i voblere nisam ni bacao, bitno da ih imam.

Bolje od prošlog puta. Nije za utehu al taman se ušemim do nove godine..

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

ivan 84

Bio jučer,ljep dan za poželjeti.
Nije bila neka gužva,jedan kolega i ja,neće ni pozdraviti :stripii:
Par grizeva,zadovoljan.jedna štuka cca 3kg uljepšala dan.

I tata bi sine...

No

Vrijeme ušparano, zasluženo i  potrošeno  opušteno.

Mjesto i vrijeme radnje, Sava

Sanatorij, institut za promatranje ptica, lov riba i još svašta nešto, po nešto.

Kao ostarjeli recidivist  opet  sam bio.

Plovilo se, ne baš ugodno (pukla mi opruga startera pa sam za svako paljenje namotavao špagu prstima).
Lovilo se, krasnu mrenu sam dobio (nešto manju od 3 kg)5-6 štuka kilu i pol dvije, somić, smuđarak, šaran ništa.
Kuhalo se, peklo se.
Kartalo se uvečer.
Lagalo se, ne previše, nego onako dovoljno, tek toliko kako bi bilo zanimljivije.
Pilo se čak i previše

Preživilo se.

To nije  vrijeme kada se kazaljka  klati, već ono kada curi, kao pješčani sat.

Okreneš se, prođe dan, prođe tjedan.

Obale su se zarumenile, jutra su sve hladnija a dani kraći.

Jesen je lijepa i u punoj snazi

Mornar Popaj

Jutros prvi mraz ove jeseni
I šarani su dobili jesensku boju
Jesen je neobično lijepa, a na Dunavu još ljepša.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

ivan 84

Jučer i danas,kao precrtano,ni trc!!!
 :flasica:
I tata bi sine...

Riboman

Ima li kakvih događanja na Dunavu? Na Dravi sam bio više puta u zadnjih par tjedana i nikad ništa u bilo koje doba dana i većeri, ni čvoka smuđa. Razmišljam malo do Dunava otić, Aljmaš i Dalj uglavnom pa da se raspitam kod pecaroša učestalijih na Dunavu ako se uopče isplati ići tamo.

pajdo77

Koliko ja imam informacija uzvodno klepaju šta god hoće,od šarana,štuke,smuđa,ko u Božjoj bašti ima svega. Kvaka je da ti treba čamac a za ove lokacije koje si naveo nemam dojava.