Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Kugla uzmi ti i pogledaj onaj video gdje vježba Renata Sopek,vidiš kako je ona rasklimala kukove a ako to ne pomaže udri po ibuprofenima od minimalno 600 mg. i moći ćeš za par sati trčati po obali i ribu hvatati rukama. Kada me uhvati grba ja popijem par komada i ko nov.

Kugla

Planiramo tamo negdje pred ušće Drave u dunav

Kugla

Citat: pajdo77  u Srpanj 31, 2015, 11:30:05
Kugla uzmi ti i pogledaj onaj video gdje vježba Renata Sopek,vidiš kako je ona rasklimala kukove a ako to ne pomaže udri po ibuprofenima od minimalno 600 mg. i moći ćeš za par sati trčati po obali i ribu hvatati rukama. Kada me uhvati grba ja popijem par komada i ko nov.
Pajdo grdih problema u zadnje vrijeme sa tim leđima sad i kuk uhvatio hodam ko robot, al na pecanje idem i kako bude, a tableta sam se nakljukao ko lud, inaće tako završim na injekcijama al ne dam se ovaj put, bar se nadam

pajdo77

Potpuno te razumijem,mene ukljšti u leđima pa se spusti u lijevu nogu pa ko da nije moja a hodam sav isprepadan jer se svakim korakom mogu opet uklještiti. Ma zlo jedno,ne daj bože nikome.

bb

Citat: Kugla  u Srpanj 31, 2015, 10:42:21
Ma evo riješio već kod starog dobavljača u Valpovu  :ok:, a naravno malo na kedera, malo na durbahera, malo na kukuruz i to je to, malo vatrica i kobasica, ladno pivo i di ćeš bolje
jel di to kupio od ovog smuđolovca kojem prezime počinje na K

ps

Citat: pajdo77  u Srpanj 31, 2015, 11:30:05
Kugla uzmi ti i pogledaj onaj video gdje vježba Renata Sopek,vidiš kako je ona rasklimala kukove 
Ako budeš rasklimavao kukove, kako ih je ona rasklimala, neće te boliti samo kuk i leđa.  :sex: :stripii:   

Kugla

BB ne znama na koga misliš, tko je taj sa slovom K  :sha:
Durbahere uzeo kod starog Lonce, kod njega sam još prije rata uzimao.
PS tako kako se ona razgibava nisam mogao ni u najboljim godinama  :stripii:

bb

A Lonca je dobar,dedin pajdo.Ma mislio sam na ma nije bitno.

šajzika

Ode i ja konacno. Idem pecat belu ribu
Audentes fortuna iuvat

maverick

Odoh na pecanje, ako se nekom nesto pokvari...otpadne ili potone čamac ne hebite me s pozivima  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Sram te bilo.
Sta je s onim
People on the river are happy to help you
Audentes fortuna iuvat

ps

Sutra idem na pecanje, imam društvo od 4,8 i 11 godina, kada puknem od raspetljavanja silka, skidanja udica sa drveće, stavljanja crva, ti imaš dobre živce zovem te u pomoć.  :thumbsup:

maverick

idu jura i cava...i uz njih ionako imam previse posla  :stripii:

pajdo77

Djeca su naše najveće blago. Nije to problem koji par tabletica za živce ne bi mogle riješiti a sa obzirom na sutrašnje temperature ni ovo  :flasica: ne može škoditi.