Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

Tako je i jedan poznanik  dobio informaciju da stuke grizu nizvodnije od tebe i otisao na vodu.
Slagali ga. On ufatio 4 smudja a nijednu stuku
inace koliko sam cuo da se satiru na uscu i oko usca od ribe pa potrosi koju litru i gas dole  :hi:
Audentes fortuna iuvat

Mudri

Svi su napunili zamrzivače na ušću,grize na kedera i to po mraku,svjetli ušće od starleta ko božićno drvce....

šajzika

:ok:
to tak najcesce bude, dok cujes prodje baba sa kolacima  :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

kobac

Nesmijem ni zamisliti kako njima tamo grize??????

Smithwick maniac

Ako grize sad grize u Dravi.
Tesko da je proteklih dana po onom "oranju" grizlo
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Vjerovao ili ne...grizlo je po oranju kao blesavo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

prcko

Grize kod sajzike ko blesavo

Mudri

Grizlo i po oranju i sada još uvijek grizu,evo maloprije se čuo sa kolegom,ubijaju ih na kedera,bojim se da nijedan neće proći uzvodno....

dravski pecaros

sad se nebune protiv prekomjernih ulova

Smithwick maniac

Sta jest jest.
Sad su momenti u kojima cvrstina karaktera dolazi do izrazaja i cuva ribu i za slijedecu godinu
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Rijetki su s karakterom kad je smudj u pitanju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: maverick  u Listopad 25, 2015, 20:30:36
Rijetki su s karakterom kad je smudj u pitanju
tako je sa svakom ribom..ako nemože pojest bacit ce ju svinjama ili u smeđe ali vratiti ne....zato i neidem toliko po bnarama na štuku kad vidim sta nose i rade zlo mi bude ...

maverick

Danas sam dobio svakavih slika masakra smudja...i to vecinom od nekih renomiranih pecarosa...doista sam bio nekako potisten kad sam to vidio...Ali uveselio me Borna s pustenim smudjem 5 plus...jbg ...malo je takvih koji nisu prokleti za 50 kn po kilogramu

umpahpah

Ne znam šta Debeli Šef čeka sa našim jučerašnjim C&R filmićima!!! Mislim da ih treba biti 7-8!!!  :toothy9:

kobac

Ma da im dodje deset komada sve će odnet, neće naravno upisati a o peraji da i nepricamo..
A onda će se buniti protiv zabrane i sl. stvari..