Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

dravski pecaros

popodne ode na dravu pa šta bude bude  :hi:

vedro

idem i ja pa se vidimo mozda!!!:-)
ne znam dali je Drava jos jako mutna?

dravski pecaros

juče je bila ja mal išo šetati i špijunirati di se lovi.. :stripii:

tica

No

Odoh sutra na savu.
prvo skupština,dozvola i onda par dana u raju.
tko se ne bi radovao da je na mom mjestu.
Ne znam, al ja se baš radujem. :hello2:

evo kako izgleda jedan od mojih anđela, a baš ih ima...

alex7777

izgleda svi na vodi niko ne tipka  :no:

ossa

Polako, saće i oni... Nisu svi te sreće. Sutra idem put bogojeva, pa ko bude tamo, ali sumnjam da neko ide. Ipak može vince na vodi.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Citat: alex7777  u Siječanj 28, 2016, 17:37:06
izgleda svi na vodi niko ne tipka  :no:

Radni je dan...ljudi zaradjuju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

sutra bi mogo malo u izvidnicu  :eek: nisam bio mjesec dana  :pirate:

Kugla

Mi već duže vrijeme planiramo neku slaninicu i kobaju malo uz vodu ispeći i nikako da se poklope nam termini, al opako smo se nabrijali za subotu, malo pecanja malo uz vatricu, a i nije više onako jako hladno, tako da kontam subota bi trebala biti dan za odmor.  :ok:

Rap

dravski pecaros

pošto neradim ujtro ode mjesto na karašici mal popraviti ,speči slaninu i zabaciti udice radi reda..popodne vjerovatno do drave malo probati jel sta hoče uzet mamce ako ne ponjet cemo kulenove seke i malo se počastiti...  :vrag:

mossi

pajdo77

I šta sad? Jel se ide malo popodne gađati ribu tvisterima ili ćemo gledat kako gospođa svakih pola sata kopa po ladici sa slatkišima? Vrijeme dobro,malo piri al nije salauka a od sutra valjda pogoršanje pa iskoristit dan. Jedino vodostaj malo za*ebava al to kod mene nije presudno,dok god pogađam u vodu ima šanse da nešto ćvokne. :hi: